ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Στη «Μακεδονία» οι απολύσεις γυρίζουν μπούμερανγκ

Μπούμερανγκ γυρίζουν στην διεύθυνση της πολύπαθης εφημερίδας "Μακεδονία" οι πρόσφατες παραδειγματικού χαρακτήρα απολυσεις αφού παρανόμως δεν κατεβλήθηκαν στο σύνολο τους οι προβλεπόμενες δόσεις αποζημίωσης. Σημειώνεται ότι πρόκειται για δημοσιογράφους που απολύθηκαν επειδή δεν υπέγραψαν ατομικές συμβάσεις την στιγμή που το συγκρότημα την τύχη του οποίου ορίζει το δίδυμο Ρήγας - Σουλοπούλου τους όφειλε 11, περίπου, μισθούς. Οι απολυθέντες περιμένουν τις τυπικές δικαστικές αποφάσεις για να επιστρέψουν ξανά στους κόλπους της Μακεδονικής Εκδοτικής Εκτυπωτικής.
Κατά τ΄ άλλα στην ΜΜΕ που τα χρέη της ξεπερνουν τα 9,5 εκατ. ευρώ, παρότι εισέπραξε.. περίπου 10,4 εκατ. κρατικής επιχορήσης, κάνουν σχέδια για ένταξη στο πτωχευτικό άρθρο 106 μετά την ένταξη στο μη εξυπηρετούμενο άρθρο 99 και προσδοκούν στην έλευση...ουρανοκατέβατου επενδυτή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.