Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Γιατί οι εργαζόμενοι δεν εμπιστεύονται τον Μπόμπολα

Προς εκκαθάριση η «Πήγασος» - Συνεχίζεται μέχρι την Πέμπτη η απεργία
Παράταση των απεργιακών κινητοποιήσεων μέχρι την Πέμπτη αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στον εκδοτικό όμιλο του Φώτη Μπόμπολα. Οπως έγινε γνωστό υπήρξε πρόθεση από πλευράς εργοδοσίας για καταβολή κάποιων από τα δεδουλευμένα αλλά οι εργαζόμενοι στην ΠΗΓΑΣΟΣ αντιμετώπισαν με δυσπιστία (γιατί άραγε;) την πρόταση και αποφάσισαν να μην επιστρέψουν στην εργασία τους, αν δεν υπάρξει άμεση καταβολή του μεγαλύτερου μέρους των χρεωστούμενων μισθών και δεσμευτικό πλάνο για το υπόλοιπο.
Ετσι η απεργία σε Εθνος, Ημερησία, Goal news, σάιτ και λοιπά Μέσα της «Πήγασος», συνεχίζεται.. έως την Πέμπτη οπότε και οι εργαζόμενοι θα επανεξετάσουν τη στάση τους.
Την ίδια ώρα σε συνάντηση που είχαν οι εργαζόμενοι με εκπροσώπους των πιστωτριών τραπεζών ενημερώθηκαν ότι μάλλον απομακρύνεται το σενάριο της απευθείας πτώχευσης και επικρατέστερο είναι αυτό της δημοπρασίας, μετά από διαδικασία εκκαθάρισης κατά τα πρότυπα του ΔΟΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.