Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

... η ΠΟΣΠΕΡΤ για την προκλητική ΝΕΡΙΤ ...

Άλλη μια προκλητική ενέργεια από τους καρεκλοκένταυρους της ΝΕΡΙΤ σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της ευελπιδων που θα εκδικαζόταν τα ασφαλιστικά για να πετάξουν έξω από τα γραφεία της την ΠΟΣΠΕΡΤ παράνομα, καταχρηστικά και πέρα από κάθε ηθική δεοντολογία.
Σήμερα το πρωί λοιπόν αντί να δικάσουν την αίτηση τους, ΤΗΝ ΑΠΕΣΥΡΑΝ επί της έδρας! Χωρίς καμία ενημέρωση στους δικηγόρους της ΠΟΣΠΕΡΤ, της ΠΟΕΣΥ, της ΠΟΕΠΤΥΜ, της ΕΣΗΕΑ , του ΕΚΑ και της ΓΣΕΕ και χωρίς καμιά δικαιολογία !
Και εκεί που υποθέσαμε ότι « ίσως έβαλαν μυαλό ή τους έπιασε το… φιλότιμο », όταν γυρίσαμε στα γραφεία μας βρήκαμε τοιχοκολλημένη ΝΕΑ ίδια αίτηση για προσωρινή διαταγή αυτή τη φορά όμως …στο ειρηνοδικείο Χαλανδρίου με ημερομηνία εκδίκασης την επόμενη ΤΡΙΤΗ 9/9/2014 ΣΤΙΣ 10.00. 
Η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι υπόλοιπες ενώσεις που της συμπαρίστανται, τους ευχαριστούμε γι αυτό, θα ήμαστε παρόντες και σ’ αυτή την πρόκληση.Οι… Διοικούντες την ΝΕΡΙΤ θέλουν να μας εξουθενώσουν οικονομικά γι αυτό και ξεκίνησαν τη γνωστή τακτική των δικαστηρίων και των εκδικητικών επιθέσεων με δικολαβικά επιχειρήματα.
Αφού δεν κατάφεραν να μας εξαθλιώσουν και να σταματήσουν τον αγώνα μας και την φωνή μας με τα αίσχη – όργια – εγκλήματα εναντίων των αγωνιζόμενων εργαζόμενων της ΕΡΤ από τότε που έχουν γίνει εντολολήπτες, αναλαμβάνοντας το μόρφωμα ΔΤ-ΝΕΡΙΤ και πέρα από κάθε νομιμότητα: μη νόμιμη πληρωμή αποζημιώσεων(μισθών υπερημερίας για εμάς και το δικαστήριο της Κρήτης ), αδειών, ρεπό, εξαιρέσιμων κ.λ.π (απαιτούμε εδώ και τώρα αναλύσεις ατομικές για όλους τους συναδέλφους για τα ποσά που τους έχουν πιστώσει ή που τους έχουν χρεώσει ερήμην τους), μη απόδοση των χρημάτων των σωματείων και επομένως και της ΠΟΣΠΕΡΤ από τις εισφορές των μελών (πολλές χιλιάδες ευρώ) που παρακρατούνται παράνομα και καταχρηστικά, παρά τα εξώδικα που έχουμε στείλει, από το 2013, νομίζουν οι αφελείς λοιπόν ότι θα μας γονατίσουν! Τους θυμίζουμε λοιπόν ότι όλοι δεν είναι ίδιοι !

« Όσο σφίγγεις στην παλάμη το γυαλί τόσο πιο πολύ ματώνεις » λέει ο λαός

Η αξιοπρέπεια είναι αρετή που την έχουν λίγοι! Εμείς την τιμούμε και δεν την πουλούμε !

Βέβαια οι διορισμένοι ΔΤ-ΝΕΡΙΤ, εκτός από τους νομικούς, έχουν πολύ χρήμα για ξόδεμα σε ημέτερους και κάθε μέρα και νέα σκάνδαλα ανακαλύπτονται και αποκαλύπτονται, τελευταίο; Πρόσληψη με 25.000 € περίπου ( δεν περιέχονται τα ταξίδια εξωτερικού – εσωτερικού που… ίσως χρειαστούν) από την 01.09.2014 μέχρι την 31.05.2015 στελέχους της ΝΔ, πρώην υπαλλήλου ΕΡΤ και νυν συνταξιούχου (πριν από τις 11/6/2013) για συμβουλές (!) στις συμπαραγωγές της ΝΕΡΙΤ.


Ο διοικητής Μακρυδημήτρης, όπου του λένε …γίνετε ΜΑΚΡΥ-ΧΕΡΗΣ !

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.