Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Προς απεργία στην Ελευθεροτυπία

Προθεσμία έως την 1η Οκτωβρίου 2014 έχουν δώσει οι 170 απλήρωτοι επί μήνες εργαζόμενοι στον δικηγόρο Χάρη Οικονομόπουλο (της εταιρείας Τρίτη Οψη Α.Ε που έχει νοικιάσει δωρεάν τον τίτλο της εφημερίδας τον οποίο “κατέχει” η …επισήμως πτωχευμένη Χ.Κ. Τεγόπουλος Α.Ε.).
Αν εκείνη την ημέρα -την 1η Οκτώβρη 2014- δεν τους καταθέσει το “επενδυτικό σχέδιο”  (δηλαδή το όνομα του νέου επενδυτή που θα σώσει την εφημερίδα) το οποίο προηγουμένος θα πρέπει επισήμως να έχει δοθεί στον σύνδικο πτώχευσης (που έχει ορίσει το πτωχευτικό δικαστήριο) και δεν τους έχει πλρώσει τουλάχιστον ένα μισθό, θα κατεβάσουν τα μολύβια και τους διακόπτες.
H Χ.Κ.Τεγόπουλος Α.Ε. κηρύχθηκε σε κατάσταση πτώχευσης με την με αρ. 621/2014 που..
δημοσιεύτηκε κι αναρτήθηκε στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών:

«Ο σύνδικος που ορίστηκε θα αποφασίσει για τη μορφή εκκαθάρισης, θα συνομιλήσει με τους πιστωτές αλλά θα αποφασίσει και αν θα εκδίδεται η εφημερίδα.
Η Χ. Κ. Τεγόπουλος αποτελεί την εταιρεία έκδοσης της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», κατά της οποίας είχε κατατεθεί τέλη 2013 αίτηση πτώχευσης.
Η πτώχευση της Χ.Κ.Τεγόπουλος θα οδηγήσει στον εκπλειστηριασμό στοιχείων του ενεργητικού της εταιρείας με στόχο την ικανοποίηση των υποχρεώσεων των πιστωτών και στο πλαίσιο αυτό το ερώτημα που τίθεται είναι τι μέλλει γενέσθαι με τα σήματα που κατέχει η εταιρεία.» - πηγή: syspeirosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.