Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Στη ΔΕΘ στις 6 Σεπτέμβρη

Με πούλμαν και αυτοκίνητα ο αγώνας μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη, στη ΔΕΘ. Για μαζικές συγκεντρώσεις καλούν όλα τα σωματεία και οι ενώσεις στα ΜΜΕ. Ήδη η ΠΟΕΣΥ, η ΠΟΣΠΕΡΤ και η ΕΣΗΕΑ με ανακοινώσεις τους καλούν τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στη μεγάλη διαδήλωση που ετοιμάζεται στη ΔΕΘ, εκεί που θα βρίσκεται σύσσωμη η κυβέρνηση για να επαναβεβαιώσει την αντιλαϊκή πολιτική της.
H ΕΣΗΕΑ καλεί για μαζική και συναμική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, με αιτήματα την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων, την προάσπιση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων και τον τερματισμό της αδιέξοδης πολιτικής της λιτότητας, η οποία ευθύνεται για την γιγάντωση της ανεργίας και της απλήρωτης εργασίας.
Ενώνουμε την φωνή μας με τους εργαζόμενους όλης της χώρας και καλούμε τους συναδέλφους σε αγωνιστική επαγρύπνηση. Δεν θα δεχθούμε άλλη υποβάθμιση των δικαιωμάτων μας. Δεν θα ανεχθούμε νέα αντεργατικά και αντιασφαλιστικά μέτρα.
Για συμμετοχή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.