Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

... Πρακτορεία Τύπου, διώχνουν εργαζόμενους ...

Οι εργαζόμενοι στα Πρακτορεία δεν εκβιάζονται !!!
Η διοίκηση της ΑΡΓΟΣ (τα ίδια σχέδια έχει και αυτή της ΕΥΡΩΠΗΣ), αποφάσισε να κηρύξει τον πόλεμο στους εργαζόμενους. Καλεί έναν έναν, συγκεκριμένους συναδέλφους και συναδέλφισες, στα γραφεία των διευθυντών και τους ανακοινώνει ότι περισσεύουν. Με αυτήν την ενέργεια εκβιάζει και απειλεί τους εργαζόμενους να δηλώσουν οικιοθελή αποχώρηση. «Χρυσώνει» δε το χάπι, προσφέροντάς τους και κάποιο χρηματικό μπόνους στην περίπτωση που αποδεχθούν να χάσουν τη δουλειά τους.
Το Δ.Σ. από την πρώτη στιγμή διατύπωσε την αντίθεσή του στο αντεργατικό σχέδιο απολύσεων της ΑΡΓΟΣ, που στόχο έχει να μειώσει αλλά και να αντικαταστήσει το παλιό προσωπικό με νέο, με μισθούς πείνας και χωρίς δικαιώματα, τη στιγμή μάλιστα που στα πρακτορεία οι εργαζόμενοι έχουν ήδη μειωθεί δραματικά.

Το σωματείο δεν θα κάτσει να παρακολουθεί τους συναδέλφους να μπαινοβγαίνουν στα διευθυντικά γραφεία και να εκβιάζονται. Έχουμε χρέος να αποκρούσουμε και αυτήν την αντεργατική επίθεση. 
Απαιτούμε από την εταιρεία να ματαιώσει άμεσα το σχέδιο απολύσεων! 
Καλούμε τους συναδέλφους σε αγωνιστική συσπείρωση γύρω από το σωματείο, να μην υπογράψουν καμία απόλυση και πολύ περισσότερο να μη μπουν σε οποιοδήποτε παζάρι με την εργοδοσία! 
Η διοίκηση του σωματείου θα πραγματοποιήσει έκτακτο ανοιχτό Δ.Σ. σήμερα Πέμπτη 04/09, στις 18:30 στα γραφεία του σωματείου, Αιόλου 104, γρ. 606. 
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουν το παρόν. Θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε την άμεση αντίδρασή μας στα αντεργατικά σχέδια της εργοδοσίας.

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.