ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020

Γραφείο εξυπηρέτησης εργοδοτών...

...και προσωπικών συμφερόντων στην ΕΣΗΕΑ
Ανακοίνωση της παράταξης «Νέα ΕΣΗΕΑ»:
"Και όμως δεν τα είχαμε δει όλα.
2020 και η πλειοψηφία των 6 αποφάσισε εν κρυπτώ για πρώτη φορά να καλέσει τον κλάδο σε απεργιακές κινητοποιήσεις για να στηρίξει τους εργοδότες. Σε μια παγκόσμια πρωτοτυπία οι..
Συσπειρο-Ενωμένοι, Αντωνιάδου και Καπάκος καλούν τους δημοσιογράφους όλου του κλάδου σε απεργιακή ετοιμότητα για να πάρουν χρήματα οι εκδότες. Αφού απέτυχαν δυο χρόνια να συμφωνήσουν πραγματικά μέτρα στήριξης του εντύπου τύπου τώρα καλούν τους δημοσιογράφους να πολεμήσουν για να εξυπηρετήσουν τα παιχνίδια τους, να χάσουν μεροκάματα οι εργαζόμενοι για να πάρουν οι εκδότες χρήματα. Πόσο πιο χαμηλά;
Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται. Για πρώτη φορά στα χρονικά των 106 χρόνων της ΕΣΗΕΑ η πλειοψηφία των 6 αποφάσισε να παρέμβει σε εσωτερικά θέματα άλλης ένωσης. Για πρώτη φορά η ΕΣΗΕΑ των τόσων προβλημάτων αντι να κοιτάξει τα του οίκου της εμπλέκεται σε ζητήματα άλλων σωματείων. Ίσως τελικά από Ενωση Συντακτών να έχει μετατραπεί σε γραφείο εξυπηρέτησης προσωπικών παιχνιδιών.
Νέα ΕΣΗΕΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.