Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Ερχονται κι άλλες συγχωνεύσεις στα media

Ν. Μάνεσης για Alpha - STAR: Εχουμε στριμωχτεί αλλά πρέπει να συνυπάρξουμε
Το μοντέλο της συγχώνευσης Alpha - STAR που έχουν πλέον κοινό μέτοχο (οικογένεια Βαρδινογιάννη) ετοιμάζονται να ακολουθήσουν κι άλλοι επιχειρηματίες στο χώρο της τηλεόρασης και γενικά των media προκειμένου να μειώσουν τα κόστη... Ηδη σήμερα ανακοινώθηκε η συνεργασία του Action24..
του Διονύση Παναγιωτάκη με τον Φιλελεύθερο και το Liberal.gr του Θανάση Μαυρίδη που "ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν ένα νέο επιχειρηματικό όμιλο" (δειτε ΕΔΩ). 
Aπό την πλευρά του ο τηλεορασάνθρωπος Νίκος Μάνεσης δηλώνει (στο tvnea.com) ότι μετά την ένωση και την συγκατοίκηση Alpha και STAR πιστεύει ότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι, και ξεκαθαρίζει:
 «Δεν μπορώ να πω ότι είναι για καλό. Έχω τις επιφυλάξεις μου και είναι πάρα πολλές. Είναι πολύ φρέσκια η συγκατοίκηση με το Star, δεν ξέρω πού θα πάει. Ναι, πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα ακολουθήσουν κι άλλοι για να μειώσουν τα κόστη. Το ότι, όμως, θα μειωθούν τα κόστη δεν σημαίνει ότι θα βελτιωθεί και το πρόγραμμα. Είμαι επιφυλακτικός. Τηρώ στάση αναμονής.
Ο Ν. Μάνεσης στην ερώτηση αν άλλαξαν  τα δικά του δεδομένα με τη συγχώνευση των δύο καναλιών απάντησε:
«Τα δικά μου δεδομένα άλλαξαν σε πολλές κατευθύνσεις. Πρώτον, σε έναν χώρο 300 τετραγωνικών, είμαστε όλες οι ενημερωτικές εκπομπές του ALPHA. Έχουν μειωθεί δραματικά οι χώροι. Αναφέρομαι στα Studio. Δεύτερον, έχουν αλλάξει τα τεχνικά δεδομένα. Από τις ανέσεις που είχαμε από το παλιό καθεστώς, έχουμε μπει σε ένα διαφορετικό μοτίβο δουλειάς, στο οποίο προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Είναι ιδιαίτερα δύσκολο, κι εγώ μπορώ να το πω γιατί είμαι παλιός. Θα καταφέρουμε να συνυπάρξουμε, δεν έχουμε κι άλλα περιθώρια
».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.