ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019

Δημοσίευσαν την απόλυσή του στην εφημερίδα...

...επειδή ήταν αγνώστου διαμονής!  
Την εργοδοσία της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ» για την άδικη, παράνομη και καταχρηστική απόλυση του Θανάση Αργυράκη, καταγγέλλει το ΔΣ της Ενωσης των δημοσιογράφων της Αθήνας (ΕΣΗΕΑ).
Η εργοδοσία ξεπέρασε κάθε όριο αντεργατικής συμπεριφοράς, δημοσιεύοντας στην ίδια την.. εφημερίδα που εργαζόταν ο δημοσιογράφος την απόλυσή του, επειδή ήταν αγνώστου διαμονής! Πρόκειται για πράξη καθαρά εκδικητική που σκοπό έχει να επιδείξει την εμπάθεια, το θράσος και την αλαζονεία που τη διακατέχει.
Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ δηλώνει ότι το θράσος της εργοδοσίας της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» δεν θα μείνει αναπάντητο. Επίσης δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν θα ανεχθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές και θα καταγγείλει το πρωτοφανές γεγονός στην Ευρωπαϊκή και τη Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων. Επίσης η ΕΣΗΕΑ δηλώνει ότι θα σταθεί αποφασιστικά στο πλευρό του Θ. Αργυράκη, ο οποίος απολύθηκε άδικα και αναίτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.