ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019

Απεργίες στον ΣΚΑΪ μετά τις μαζικές απολύσεις

Χωρίς δελτίο απόψε  
Ανάστατοι οι εργαζόμενοι
Αναβρασμός στο Φάληρο μετά τις μαζικές απολύσεις εργαζομένων. Η ΕΣΗΕΑ απαντά με απεργιακές κινητοποιήσεις ξεκινώντας από απόψε με τρίωρη στάση εργασίας 19.00 – 22.00. Για το Σαββατοκύριακο έχει προγραμματιστεί 48ωρη απεργία ενώ οι εργαζόμενοι επρόκειτο να.. πραγματοποιήσουν συνέλευση με τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ στις εγκαταστάσεις του Φαλήρου.
Θυμίζουμε ότι από το πρωί  της Παρασκευής η διοίκηση προχώρησε σε εκκαθαρίσεις εργαζομένων και μέχρι το μεσημέρι είχαν απολυθεί δώδεκα δημοσιογράφοι. Πρόκειται για τους Ιουλία Βελισσαράτου, Κλειώ Νικολάου, Μαρία Δουρουδή, Βίκυ Κατεχάκη, Βασίλη Τάνη, Μαρία Καραγιώργου, Κατερίνα Μπακογιάννη, Σταύρο Σαμουηλίδη, Σοφία Τσίπα, Σταύρο Οικονομόπουλο, Ζωή Κατζαγιαννάκη και Μαρία Φαρμακιώτη.
Μετά την ολοκλήρωση της συνέλευσης οι εργαζόμενοι και η ΕΣΗΕΑ θα προχωρήσουν σε ανακοίνωση για τις κινητοποιήσεις και τα αιτήματά τους.

Ελπίζουμε πως η διοίκηση του ΣΚΑΪ αυτή τη φορά θα επιτρεψει στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ να εισέλθει στις εγκαταστάσεις του σταθμού...Tο περασμένο Οκτώβριο η εργοδοσία του ΣΚΑΪ είχε απαιτήσει γραπτό αίτημα, προκειμένου να επιτραπεί η είσοδος στους χώρους εργασίας του καναλιού σε μέλη του Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ, που είχαν πάει στον «ΣΚΑΪ» για να πάρουν μέρος σε προγραμματισμένη συνέλευση των δημοσιογράφων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.