Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018

Απολύσεις και στάση εργασίας στο Star

Κινητοποιήσεις και στον τηλεοπτικό σταθμό STAR μετά τις παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις δύο εργαζομένων. Το κανάλι δεν θα βγαλει απόψε κεντρικο δελτίο ειδήσεων καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας σήμερα Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 από τις 19.00 έως τις 22.00, για όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στον.. τηλεοπτικό σταθμό «STAR CHANNEL» και στην ιστοσελίδα «star.gr».
Η στάση εργασίας πραγματοποιείται κατόπιν των παράνομων και καταχρηστικών απολύσεων δύο εργαζομένων, παρά την πολυετή προσφορά τους στο κανάλι.
Θυμίζουμε ότι οι εργαζόμενοι τεχνικοί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις λόγω επικείμενης συνάντησής τους σήμερα Δευτέρα με τον Γενικό Διευθυντή του καναλιού Στρατή Λιαρέλλη.
Η αναστολή των κινητοποιήσεων και των στάσεων εργασίας (ο ΑΝΤ1 έβγαινε χωρίς δελτία ειδήσεων τις τελευταίες ημέρες) έγινε σε ένδειξη καλής θέλησης όπως λέει η ΕΤΙΤΑ που αναμένει θετικά μηνύματα από τη διοίκηση του καναλιού. 

Αναδημοσίευση:zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.