Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Οι εκκαθαρίσεις στα media Μαρινάκη προβληματίζουν τη ΝΔ

Βαρύ κλίμα επικρατεί στα media της Altero Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τις μαζικές απολύσεις σε «Βήμα», «Νέα» και στα διαδικτυακά μέσα του ομίλου. Απολύσεις που το τελυταίο μόνο δίμηνο ξεπερνούν τις 20 με τους εργαζόμενους να βρίσκοντι επί ποδός καθώς ουδείς γνωρίζει τι του ξημερώνει και εάν την επομένη θα έχει δουλειά.
Ταυτόχρονα όλοι προσπαθούν να καταλάβουν ποια είναι η..
στρατηγική Μαρινάκη ο οποίος, από ότι φαίνεται, αντί να ενισχύσει τα ιστορικά φύλλα, που αγόρασε προ έτους, προχωρά στην απαξίωσή τους. Τα σωματεία παρακολουθούν απαθή και περιορίζονται σε... καταγγελτικές ανακοινώσεις χαρακτηρίζοντας απαράδεκτες τις εξελίξεις στον όμιλο Alter Ego - και πέραν τούτου ουδέν.
Την ίδια ωρα, όπως γράφει η εφημερίδα Νέα Σελίδα, o αναβρασμός και το κλίμα ανασφάλειας που επικρατεί στα στον πάλαι ποτέ πανίσχυρο μιντιακό όμιλο προβληματίζει και την Πειραιώς. «Βλέπετε, είναι τέτοιος ο εναγκαλισμός των Μέσων, που ελέγχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τη Νέα Δημοκρατία που κάθε κλυδωνισμός σε αυτά έχει αντίκρυσμα και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ιδίως από τη στιγμή που επιδιώκει το "χτίσιμο" ενός ισχυρού μπλοκ φίλα προσκείμενων ΜΜΕ», γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.