Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Ποιος είναι πίσω από την S.N.P. που διεκδικεί τηλεοπτική άδεια

Όλα τα βλέμματα έστρεψε πάνω της η εταιρεία… μυστήριο που τελευταία στιγμή κατέθεσε αίτηση για τηλεοπτική άδεια πανελλαδικής εμβέλειας.
Πρόκειται για την κυπριακή εταιρεία αγνώστων λοιπών στοιχείων – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, που σύμφωνα με το banking news είναι εισηγμένη πρόσφατα στο Χρηματιστήριο της Κύπρου, στη μη ρυθμιζόμενη αγορά και έχει ως βασικό μέτοχο με ποσοστό 99% τον κ. Νικόλαο Ντάβαρη.
Αναλυτικά, στον κύκλο των στελεχών των επιχειρήσεων της οικογένειας Βαρδινογιάννη ανήκουν οι ιδιοκτήτες της εταιρείας S.N.P. Southeast Network Public Limited η οποία υπέβαλε αίτηση για τις τηλεοπτικές άδειες.
Ο εν λόγω βασικός μέτοχος, κ. Νικόλαος Ντάβαρης, κάτοικος βορείων προαστίων, συμμετέχει με μικρό ποσοστό στον Τηλεοπτικό Σταθμό Star, εμφανίζεται ως μέτοχος ραδιοφωνικού σταθμού και συμμετέχει σε ΔΣ εταιριών του ομίλου Βαρδινογιάννη.
Βεβαίως, το Mega, όπως αναφέρουν τραπεζικοί κύκλοι. δύσκολα θα πάρει άδεια αλλά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως όχημα για τη στέγαση άδειας που θα λάβει άλλος υποψήφιος που μετέχει στο διαγωνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.