Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Ευθύνη στις τράπεζες ρίχνει ο Μ. Καψής για το MEGA και όχι στους μετόχους…

 «Ο διαγωνισμός για τις άδειες γίνεται για να κλείσει το Mega», υποστήριξε ο γενικός διευθυντής ειδήσεων του Mega Μανώλης Καψής, μιλώντας στην “Κοινωνία Ώρα MEGA”
«Εμείς πάμε πάντα με το σταυρό. Είναι σκοτεινός ο ρόλος των τραπεζών ανέφερε σε παρέμβασή του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή, ξεχνώντας να σημειώσει πως οι μέτοχοι του τηλεοπτικού σταθμού δεν συμμετείχαν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου  της εταιρείας τους, με αποτέλεσμα να μην πληρωθούν την καθυστερημένη δόση του 1,5 εκατ. ευρώ οι τράπεζες και να προχωρήσουν σε δέσμευση των εταιρικών λογαριασμών. «Μπλοκάραν τους λογαριασμούς χωρίς να χρωστάει το Mega. Γιατί κοκκινίζουν τα δάνεια οι τράπεζες;» ανέφερε στον αέρα ο Μ. Καψής χωρίς να δώσει κρίσιμες λεπτομέρειες και είπε ότι: «Το δάνειο δεν εξυπηρετείται γιατί έχουν μπλοκάρει τους λογαριασμούς. Το Mega δεν όφειλε ούτε ένα ευρώ. Είναι 88 εκατ. ευρώ το δάνειο του Mega. Στη διάρκεια της κρίσης το κανάλι αποπλήρωσε το 10% του κεφαλαίου του δανείου του. Στους μπλοκαρισμένους
λογαριασμούς υπάρχουν 25 εκατ. ευρώ ζεστό χρήμα. Έχουμε ένα ακίνητο 5 εκατ. ευρώ. 118 εκατ. ευρώ είναι η ταινιοθήκη του Mega. Ποιος φοβάται να χάσει τα λεφτά του; Μήπως είναι πρόσχημα; Οι τραπεζίτες φοβούνται», συνέχισε.
Ο ίδιος είπε ότι το κανάλι «δεν χρωστάει φράγκο σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορία» και άφησε υπονοούμενα για τις τράπεζες. Μάλιστα είπε ότι κάθε μήνα τα έσοδα του Mega είναι από 3 έως 5 εκατ. ευρώ.
Πηγή:typologies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.