Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Τεράστιο πρόβλημα στο Μega από την παραίτηση(;) Τσίγκα

Τρίτωσε το κακό στον τηλεοπτικό σταθμό Mega που μπαίνει σε νέες περιπέτειες. Στην πρόσφατη αποχώρηση του διευθυντή προγράμματος Πέτρου Μπούτου και στην σύλληψη του κεντρικού παρουσιαστή του Πρωινού Πέτρου Κωστόπουλου, ήρθε να προστεθεί και η παραίτηση του διευθύνοντα συμβούλου του καναλιού.
Ο Ηλίας Τσίγκας εδώ και αρκετό καιρό φερόταν να είναι έτοιμος για την megaλη έξοδο από το κανάλι. Αφορμή τα όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό στο Mega και αιτία οι ριζικές διαφωνίες του για τις συνεχείς περικοπές, τις απολύσεις και τις μειώσεις στους μισθούς των εργαζομένων.
Αν τελικά ο Τσίγκας δεν μεταπειστεί για να ανακαλέσει την παραίτησή του (που δεν έχει γίνει δεκτή),..
στο Mega θα υπάρξει τεράστιο πρόβλημα, μεγαλύτερο από αυτό που δημιούργησε η αποχώρηση Μπούτου. Κι αυτό γιατί ο Ηλίας Τσίγκας είναι ο μόνος που μπορεί να συνθέσει τις τόσο διαφορετικές απόψεις των εκδοτών - μετόχων του καναλιού και να ισορροπεί τις καταστάσεις.
πηγή: zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.