Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

«Δεσμεύθηκε» ο Σκαναβής στον Ελεύθερο Τύπο...

... για μη πληρωμή μισθών και για μειώσεις!
Καμία δέσμευση για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του "Ελεύθερου Τύπου", νέες μειώσεις εργασιακού κόστους έως και 30%, απολύσεις και πιθανή "συγχώνευση με άλλο ΜΜΕ". Αυτές ήταν με λίγα λόγια οι επίσημες ανακοινώσεις του εκδότη του "Ελεύθερου Τύπου" Αλέξη Σκαναβή προς τους εργαζόμενους που ζητάνε τα χρήματά τους. Η ευθύνη μεταξύ άλλων, επιρρίφθηκε από τον εκδότη στον έτερο εκδότη Δημήτρη Μπενέκο!
Το ψήφισμα των εργαζομένων στον "Ελεύθερο Τύπο" που ζητάνε καταρχήν νέα δέσμευση για την τήρηση χρονοδιαγράμματος εξόφλησης των χρωστούμενων:
«Στις 20 Νοεμβρίου ο ένας εκ των ιδιοκτητών της εφημερίδας, «Ελεύθερος Τύπος», κ.Αλέξης Σκαναβής, προέβη με πρωτοβουλία του σε ενημέρωση των εργαζομένων, μετά την ένταση που είχε..
δημιουργηθεί και παραμένει σχετικά με τις καθυστερήσεις της καταβολής των μισθών, καθώς και για τα νέα σχέδια που έχει η ιδιοκτησία για το άμεσο μέλλον. Περίπου πριν από δύο εβδομάδες, οι μέτοχοι της εταιρείας, στην οποία ανήκουν οι εφημερίδες, «Ελεύθερος Τύπος» και «Επενδυτής», κ.κ. Α. Σκαναβής και Δ. Μπενέκος, προέβησαν ενώπιον των εργαζομένων στη δήλωση, ότι σκοπεύουν να «πάνε σε επιχειρηματικό διαζύγιο», και, ως εκ τούτου, ο μεν «Ελεύθερος Τύπος» θα έχει
ιδιοκτήτη/εκδότη τον κ. Σκαναβή, ο δε «Επενδυτής», τον κ. Μπενέκο. Δεδομένου ότι ακόμα δεν έχει επέλθει τυπικά το οριστικό «διαζύγιο» μεταξύ τους, και ανεξαρτήτως εάν το ιδιοκτησιακό καθεστώς συνεχίσει ως έχει σήμερα ή αλλάξει, θεωρούμε ότι οι ανακοινώσεις που έγιναν στις 20/11/2013, εκφράζουν το σύνολο της ιδιοκτησίας.(...)
- διαβάστε στο greek tv (εδώ) ολόκληρο το ψήφισμα των εργαζομένων στον "Ελεύθερο Τύπο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.