Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΕΣΗΕΑ: Τρίωρη στάση εργασίας την Πέμπτη, 14/11/2013 (12.00 με 15.00) για τη συμμετοχή των δημοσιογράφων στο συλλαλητηρίο στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ μαζί με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, πολλές ομοσπονδίες, συνδικάτα, πανεπιστημιακούς και φοιτητικούς φορείς, σωματεία και ενώσεις του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, κήρυξε 3ωρη στάση εργασίας (12.00 έως τις 15.00) για αύριο Πέμπτη, 14/11, σε όλα τα ΜΜΕ, ιδιωτικά και δημόσια, ηλεκτρονικά, έντυπα και ψηφιακά, προκειμένου οι συνάδελφοι να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο στα Προπύλαια (στις 12.00 μ.)
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ αξιώνει να εκκενωθεί αμέσως το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ από τα ΜΑΤ και να γίνει σεβαστή η νομιμότητα, καταγγέλλει το διαρκές πραξικόπημα του “μαύρου” κατά της ΕΡΤ, την αστυνομική βία που ασκήθηκε κατά των συνδικαλιστών και των βουλευτών στην πύλη του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι συστηματικά ξεπουλά το δημόσιο τομέα υπερ της διαπλοκής.
Το θέμα της ΕΡΤ παραμένει ανοιχτό στο Κοινοβούλιο, στη Δικαιοσύνη και στην κοινωνία. Το πραξικόπημα της τροϊκανής κυβέρνησης δεν θα περάσει.
πηγή:συσπείρωση Δημοσιογράφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.