Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

... η ΕΡΤ, ο Ψυχάρης, ο ΣΚΑΪ και η Τζένη ...

Νίκος Νικητέας
( «Media windows»)Το σχέδιο εκκένωσης της ΕΡΤ,
το δάνειο των 21 εκ. ευρώ του Ψυχάρη
και η νέα ηγετική ομάδα του ΣΚΑΪ
@ Έως και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενημερωμένος για το σχέδιο εκκένωσης του κτιρίου τηςΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, για να μην έχουν να λένε στην Κουμουνδούρου ότι δεν ήξεραν, (που θα το λένε)! Φυσικά, η ενημέρωση δεν είχε επίσημο χαρακτήρα. Η κυβερνητική πλευρά όμως, που έχει και την πρωτοβουλία των κινήσεων, φρόντισε το σχέδιο που θα ακολουθήσει, να περιέλθει εις γνώσιν συγκεκριμένων στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης! Για αυτό – αν δεν μάς προλάβουν οι εξελίξεις – μην περιμένετε εντυπωσιακές εικόνες από την εισβολή! Για ευνόητους λόγους η κυβερνητική πλειοψηφία δεν επιθυμεί τσαμπουκάδες και χρήση βίας!Άλλωστε, το σχέδιο εκκένωσης δεν προβλέπει καν εισβολή στο κτίριο με την κυριολεκτική έννοια του όρου! Αντίθετα, κάποιος εισαγγελέας θα μεταβεί στην ΕΡΤ και θα επιδώσει προσωπικά το σχετικό αίτημα εκκένωσης, ορίζοντας συγκεκριμένη προθεσμία (περίπου δύο ημερών). Στην περίπτωση που εκπνεύσει η προθεσμία και δεν εκκενωθεί το κτίριο, το επόμενο βήμα – σύμφωνα με το σχέδιο – είναι η περικύκλωση των εγκαταστάσεων από κλούβες των ΜΑΤ, με εντολή την απαγόρευση εισόδου σε όλους. Στόχος, να μπλοκάρουν την πρόσβαση των καλεσμένων στις εκπομπές, των καλλιτεχνών στα events και του κοινού. Επιπλέον, όσοι από τους καταληψίες βγαίνουν από το κτίριο, δεν θα έχουν δυνατότητα επιστροφής.
Με ικανοποίηση υποδέχθηκαν στη Μιχαλακοπούλου την είδηση ότι το αφεντικό του οργανισμού εξασφάλισε το ποσό των 21 εκ. ευρώ που αναζητούσε για το MEGA και τον ΔΟΛ. Σημειώνεται ότι το ποσό κατά τα 2/3 προήλθε από δανεισμό, ενώ το υπόλοιπο 1/3 συμπλήρωσε ο Σταύρος Ψυχάρης.

Την ίδια ώρα, φήμες υποστηρίζουν ότι ο Αλαφούζος πιέζει για δάνειο. Ευκαιρίας δοθείσης, όμως, σημειώνεται ότι τη νέα ηγετική ομάδα στη μετά-Παναγόπουλο εποχή αποτελούν πλέον η «σιδηρά κυρία» του καναλιού και οικονομική διευθύντρια, Άννα Κουτσαυτάκη και ο διευθυντής ενημέρωσης, Σταμάτης Μαλέλης. Δίπλα στο ηγετικό δίδυμο με βαρύνουσα γνώμη, η Σία Κοσιώνη και η Λία Παρασκευά!

@ Νοκ άουτ έβγαλε ο Νίκος Στραβελάκης για λογαριασμό του MEGA, τον αντίπαλό του Ιάκωβο Φιλιππούση του ΑΝΤ1, όταν υπογείως και λίγο αθέμιτα παρεισέφρησε για να διεκδικήσει τα δικαιώματα του αγώνα της Εθνικής ομάδας στη Ρουμανία για μια θέση στο Μουντιάλ του 2014!

@ Τέλος, σε εντατικά τηλεοπτικά μαθήματα έκριναν στο MEGA ότι πρέπει να υποβάλλουν την Τζένη Μπαλατσινού, προκειμένου να βελτιώσει την παρουσία της στην πρωινή εκπομπή του καναλιού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.