ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

Απρόοπτη εξέλιξη με τη νέα εκδοτική απόπειρα του Μιχ. Ανδρουλιδάκη

Ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης επιστρέφει στον τόπο του «εγκλήματος». O εκδότης δεν φαίνεται να βάζει μυαλό από τις προηγούμενες εκδοτικές και δικαστικές περιπέτειές του και ετοίμασε τελικά τη νέα εφημερίδα με το όνομα «Εξέλιξη». Ο γνωστός στην πιάτσα και ως «Μισέλ» στελέχωσε το φύλλο -με αγγελίες μέσω της Χρυσής Ευκαιρίας- και τώρα στόχος του είναι να βγεί η εφημερίδα στα περίπτερα στις αρχές Οκτωβρίου. Ηδη έχουν γίνει 60 προσλήψεις ενώ υπήρξαν και ζυμώσεις με στελέχη του ΔΟΛ που είτε απολύθηκαν είτε έφυγαν με εθελουσία. Το φύλλο θα συνοδεύεται από οικονομικό ένθετο που θα λέγεται (πως αλλιώς) «Νέος Επενδυτής» και ένα περιοδικό με το όνομα (μαντέψτε) «Symbol».
Ο Ανδρουλιδάκης πέρυσι τον Ιούλιο είχε καταδικαστεί (εκτός των άλλων) τελεσίδικα σε 5 χρόνια.. 
φυλακή για υπεξαίρεση 2,7 εκατ. ευρώ που προορίζονταν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του τηλεοπτικού σταθμού Tempo. Τελικά δεν μπήκε φυλακή καθώς από τότε νοσηλευόταν με διάφορες προφάσεις σε διαφορετικά νοσοκομεία (ψυχιατρικά ή μη).
Τώρα με τι θα πληρώνει τους εργαζόμενους ο Ανδρουλιδάκης παραμένει προς το παρόν άγνωστο. Κάποιοι είπαν ότι προ καιρού πούλησε εκτάσεις στη Βόρειο Ελλάδα που του απέφεραν έσοδα κοντά στα 8 εκατ. ευρώ…
Υ.Γ Καταλαβαίνετε σε τι απόγνωση βρίσκεται ο κόσμος που προστρέχει στον Ανδρουλιδάκη για να βρει δουλειά, δεδομένων του παρελθόντος και των πεπραγμένων του στο χώρο των media (Επενδυτής, Sportime ΤΕΜΡΟ, Planet, Daily News, Eξέδρα), των επιχειρήσεων ( ΚΟΡ-ΦΙΛ, ΤΙΝ-ΦΙΛ) και του χρηματιστηρίου (Stabilton).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.