Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Νέο κύμα απολύσεων στον ΔΟΛ - «Εκκαθάριση» 250 εργαζομένων μέχρι τέλος του χρόνου

Ο ρόλος του γκαλερίστα Π. Κουβουτσάκη, η παραίτηση του Ευ. Μαρτιγόπουλου και ο Πάνος Ψυχάρης
Ξεκίνησε στον ΔΟΛ ο νέος γύρος απολύσεων με τον νέο σύμβουλο του Σταύρου Ψυχάρη να έχει τον πρώτο λόγο στις «εκκαθαρίσεις». Ηδη πολλοί εργαζόμενοι έχουν ενημερωθεί να επισκεφτούν το λογιστήριο ενώ την περασμένη Παρασκευή απολύθηκαν περίπου δέκα άτομα από το Αρχείο του Οργανισμού. Ο Σταύρος Ψυχάρης έχει ήδη διαρρεύσει πως μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν απολυθεί τουλάχιστον 160 εργαζόμενοι, κάποιοι όμως «επιτελικοί» ανεβάζουν τον αριθμό αυτό σε 250 άτομα! 
Το νέο πουλέν του αφεντικού του ΔΟΛ, ο γκαλερίστας Παναγιώτης Κουβουτσάκης κατάφερε κι «έφαγε» τον έτερο σύμβουλο, τον επιχειρησιακό διευθυντή του ΔΟΛ, Βαγγέλη Μαρτιγόπουλο, ο.. 
οποίος υπέβαλε την παραίτησή του και αποχώρησε από τον Οργανισμό που εξοικονόμησε περί τις 550.000 το χρόνο (τόσα έπαιρνε ο Μαρτιγόπουλος)! 
Ο Π. Κουβουτσάκης ήταν εκείνος που εισηγήθηκε στον Ψυχάρη την εγκατάλειψη των ψηφιακών πρωτοβουλιών του ΔΟΛ καθώς η ιστορία με τις ταμπλέτες και τις συνδρομές δεν τράβηξε... Ο γκαλερίστας της Κηφισιάς τώρα προτείνει την ενοποίηση του in.gr με το ΒΗΜΑ FM και ό,τι απομείνει από τα ψηφιακά μέσα του ΔΟΛ και απόσχισή τους σε νέα εταιρεία υπό τον Πάνο Ψυχάρη
Ολα αυτά, πέρα από το σημαντικό που είναι το πογκρόμ κατά των εργαζόμενων, είναι φυσικό να έχουν ξεσηκώσει αντιδράσεις και σε επιτελικό επίπεδο. Τα στελέχη του ΔΟΛ, όπως γράφουν και οι Τυπολογίες, ξεσηκώθηκαν για τα σχέδια σαρωτικής μείωσης του κόστους λειτουργίας, θεωρώντας πως θα εξασθενήσουν τον οργανισμό..

πηγή:zoornalistas.
pzxcpp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.