ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

Όλοι στη συγκέντρωση την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10 π.μ. έξω από το ΣτΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καλεί όλους τους συναδέλφους να βρίσκονταιτην Παρασκευή, 27/9 στις 10.00 π.μ. στην συγκέντρωση έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου η Ολομέλεια του Συμβουλίου θα κρίνει την προσφυγή της ΠΟΣΠΕΡΤ κατά της πραξικοπηματικής κυβερνητικής απόφασης της 11 ης Ιουνίου για το «κλείσιμο» της ΕΡΤ.Οι λειτουργοί του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας αναμένουμε να ορθώσουν το δικό τους «όχι» στο πραξικόπημα που επιχειρήθηκε στις 11 Ιουνίου και να αποκαταστήσουν τη νομιμότητα. Να αφουγκραστούν την ελληνική κοινωνία, τους εργαζόμενους και τον πνευματικό κόσμο της χώρας, που από την πρώτη στιγμή καταδίκασαν το «κλείσιμο» της ΕΡΤ και έως σήμερα συνεχίζουν να στηρίζουν τον αγώνα των εργαζομένων της.
Ο αγώνας για μία ΕΡΤ ανοιχτή, που να λειτουργεί με διαφάνεια, ανεξαρτησία, πολυφωνία και σεβασμό στον εργαζόμενο, συνεχίζεται και παραμένει αδιαπραγμάτευτος.

Όλοι στη συγκέντρωση την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

έξω από το ΣτΕ (Πανεπιστημίου 47-49)

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.