Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Τα ΜΑΤ πήγαν στην ΕΡΤ για την προστασία των αιτούντων στη Δ.Τ!

Πιο ξεφτίλα πεθαίνεις, γράφει ο "Ασύνταχτος Τύπος" μετά την αποκάλυψη της επιχείρησης ΜΑΤ στα κτήρια της ΕΡΤ 3 στη Θεσσαλονίκη.
Τα ΜΑΤ μετά από εντολές πήγαν και κύκλωσαν τα κτήρια για να μπορέσουν οι απεσταλμένοι υπάλληλοι της ειδικής διαχείρισης λουκέτου ΕΡΤ να πάρουν τα στοιχεία και να δεχθούν έγγραφα όσων υπαλλήλων θέλουν να προσληφθούν με 2μηνη σύμβαση στο μόρφωμα της Δ.Τ. 
Πράγματι ποιο ξεφτίλας πεθαίνεις... Απασχόλησαν 3 ολόκληρες διμοιρίες ΜΑΤ γιατί ...φοβόντουσαν. Τι ακριβώς; Και τελικά μπήκαν, έκαναν την αίτηση τους αλλά έφυγαν από την πίσω πόρτα.

Να τι γράφει ο "Ασύνταχτος Τύπος" για τα σημερινά γεγονότα:
Από το πρωί της Παρασκευής 20/9, τρεις διμοιρίες ΜΑΤ εγκαταστάθηκαν στην οδό Αγγελάκη στο κτίριο διοίκησης της ΕΡΤ3. Αποστολή τους η προστασία των υπαλλήλων της Δ.Τ. που ήρθαν από την Αθήνα να ελέγξουν τα δικαιολογητικά όσων πρώην εργαζομένων στην ΕΡΤ3 κατέθεσαν αίτηση για δίμηνη πρόσληψη στην ψευδεπίγραφη δημόσια τηλεόραση του Καψή.
Το μεσημέρι πολλοί από τους όρθιους εργαζόμενους που δεν αποδέχτηκαν το απαράδεκτο μαύρο στη δημόσια ραδιοτηλεόραση και τις παράνομες απολύσεις τους και εξακολουθούν πάνω από τρεις μήνες να λειτουργούν με αντίξοες συνθήκες το ραδιόφωνο και την τηλεόραση της ΕΡΤ3, μετέβησαν στο κτίριο της διοίκησης για να δουν προς τι η παρουσία τόσον ισχυρής αστυνομικής δύναμης.
Είδαμε λοιπόν πρώην συναδέλφους μας να προσέρχονται με σκυφτό κεφάλι, υπό αστυνομική συνοδεία και μετά από επιβεβαίωση των στοιχείων τους να καταθέτουν δικαιολογητικά. Και όταν είδαν ότι αυτοί που δεν έσκυψαν το κεφάλι ήταν από έξω από το κτίριο, άρχισαν να φεύγουν στα κρυφά από την πίσω πόρτα που βγάζει μέσα στη ΔΕΘ.
Και τους λυπήθηκα πραγματικά. Πόσο ξεφτίλες πρέπει να αισθάνθηκαν αντιλαμβανόμενοι ότι για να πιάσουν μια δουλειά για δύο μήνες σε ένα απολύτως ελεγχόμενο από την κυβέρνηση μέσο στυγνής προπαγάνδας, θα πρέπει να έχουν την προστασία των ΜΑΤ. Των οποίων ΜΑΤ, όπως πολύ καλά γνωρίζουν, πολλά στελέχη έχουν αποδεδειγμένα στενή σχέση με τους φονιάδες της χρυσής αυγής.
Πολύ ξεφτίλα. Ακόμη και οι προσλήψεις στην ΚΥΠ γίνονται με πιο ανοιχτές διαδικασίες. Γι αυτό λέω. Πιο ξεφτίλα πεθαίνεις.

Βέβαια μερικοί έχουν πλέον την ξεφτίλα στα γονίδιά τους. Πχ. Κάποιοι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των εργαζομένων που για 1.500 ευρώ ξεπούλησαν συναδέλφους, φίλους, συναγωνιστές.

Κακώς έφευγαν από την πίσω πόρτα σαν κλέφτες. Δεν επρόκειτο να πειράξουμε κανέναν. Ίσα ίσα κάποιοι άκουσαν και την ευχή καλή σταδιοδρομία. Ο δικός μας αντίπαλος δεν είναι όσοι έκαναν αίτηση. Είναι αυτοί που κάνοντας κουρέλι Σύνταγμα και νόμους έκλεισαν την ΕΡΤ και με διαδικασίες κατάφωρα διαβλητές προσπαθούν να κάνουν μία νέα ΥΕΝΕΔ. Οι κεδίκογλου, οι μανάληδες και οι καψήδες.

Στο μεταξύ η αστυνομία εμπόδισε ακόμη και δύο βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου να μπουν στο κτίριο για να ελέγξουν τι ακριβώς γίνεται εντός. Φωτογραφίες και σχετικά βίντεο θα βρείτε σίγουρα στο διαδίκτυο.

Με όλα αυτά κι ο τελευταίος καλοπροαίρετος έναντι της κυβέρνησης πολίτης αντιλαμβάνεται τι είδους ενημέρωση παρέχει η ψευτοΔΤ. Τέτοια που θα έκανε τον Γκέμπελς να σκάσει από τη ζήλεια του.
πηγή:greektv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.