Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΙΚΗ των εργαζομένων στον ΔΟΛ, μετά τις μαζικές αντιδράσεις των εργαζομένων στον ΄Ομιλο

(κυριότερα των διοικητικών υπαλλήλων, που εκτός των απεργιακών κινητοποιήσεων που είχαν εξαγγείλει, προχώρησαν και στη διαδικασία της μαζικής δικαστικής προσφυγής), ύστερα και από σχετική καταγγελία στο ΣΕΠΕ.
Κατόπιν αυτών η διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε ότι «επαναφέρει» διορθωτικά τους μισθούς των εργαζομένων στον ΄Ομιλο, στο προηγούμενο – μηνός Νοεμβρίου 2011 – προ της μείωσης κατά 20% επίπεδο.
Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ όμως, ενάντια στους εργαζομένους του ΔΟΛ, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.
Με κατευθυνόμενες από τη Διοίκηση της εταιρείας στοχευμένες ενέργειες επιχειρείται η διάσπαση του ενιαίου μετώπου των εργαζομένων.
Το «αυθόρμητο κίνημα» των αρχισυντακτών-συντελεστών του Ομίλου, για τη «σωτηρία του μαγαζιού», βρίσκει κάθε λογής άθλιες «εκπροσωπήσεις» προσώπων-προσωπείων (από το συντακτικό μέχρι στιγμής προσωπικό), που με εντεταλμένη υπηρεσία – εργολαβία, επιχειρούν, να διασπάσουν την αγωνιστική ενότητα & αλληλεγγύη δεκάδων εργαζομένων στον ΄Ομιλο, που κύρια εκφράζεται από την ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του ΔΟΛ.
Η εκατόμβη των δεκάδων μέχρι σήμερα απολύσεων.
Η καθημερινή τρομοκρατία, ο αυταρχισμός και η βία σε κάθε μορφή και έκφραση.
Η ανηλεής δίωξη της αγωνιστικής συνδικαλιστικής έκφρασης, αλλά και οι προκλητικές συμπεριφορές έναντι των συνδικαλιστών που αντιστέκονται, δεν στάθηκαν ικανές συνθήκες καταστολής.
Οι εργαζόμενοι/νες στον ΄Ομιλο επιχειρήσεων του ΔΟΛ απευθύνουν για άλλη μια φορά έκκληση στις διοικήσεις της καθεστωτικής κυριαρχίας των συνδικαλιστικών μας Ενώσεων για αγώνα διαρκείας σ΄όλα τα Μέσα, επιλογή που είναι μονόδρομος.

3 σχόλια:

  1. Τώρα κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΙΚΗ των εργαζομένων στον ΔΟΛ, μετά τις μαζικές αντιδράσεις των εργαζομένων στον ΄Ομιλο: αποτέλεσμα,,,, η πρώτη εργασιακή σύμβαση στο χώρο στα ΜΜΕ, κάποιοι το είχαν προβλέψει, κάποιοι ήταν σίγουροι. Επίσης η πρώτη εργασιακή επιτροπή στον ΔΟΛ εμφανίστηκε. Τίποτα δεν είναι τυχαίο……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.