Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

«Σαραντόπουλε θέλω τη ζωή μου πίσω»

Οι απλήρωτοι, μη απολυμένοι εργαζόμενοι της εφημερίδας "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ", με παρουσία δυο μελών του Δ.Σ της ΕΠΗΕΑ που εκπροσωπούν το ΔΙΚΤΥΟ (Σταμάτη Πρωτολάτη, Παναγιώτη Σκουτέρη) παρόν και ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΗΕΑ Μιλτιάδης Ζήκος , συγκεντρωθήκαμε από το πρωί, της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου 2012, έξω από τα γραφεία του Κ. Ι. Σαραντόπουλου επί της οδού Στρέιτ στην Φιλοθέη, και με "όπλο" τη φωνή και τα πανό μας, απαιτούσαμε την καταβολή ΟΛΩΝ των χρημάτων που μας οφείλει ο εκδότης από τον Ιούλιο του 2010 (σ.σ. δεδουλευμένα, δώρα, επιδόματα ,αποζημιώσεις). Ακολούθησε η κοπή της πίτας της εταιρείας μας ,έξω από τα γραφεία του επιχειρηματία, για το καλό της χρονιάς, και τις περαιτέρω ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ επιτυχίες.
Εδώ, όμως, να σημειώσουμε πως την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012, ο επιχειρηματίας Κ. Ι. Σαραντόπουλος δικάστηκε για την μη καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων του 2010, σε ΕΝΑΝ από τους δημοσιογράφους συναδέλφους, και κρίθηκε ένοχος με ποινή φυλάκισης 6 μηνών και 1.500,00 € χρηματικό πρόστιμο. Και, όμως, αυτός ο άνθρωπος συνεχίζει με την ανοχή της πολιτείας και έχει διάφορες άλλες επιχειρήσεις με έδρα την Φιλοθέη, την Βόρειο Ελλάδα κλπ.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!! Λίγη δικαιοσύνη και για τον απλό, φτωχό και ανήμπορο πολίτη!!!!!!
Ο αγώνας μας συνεχίζεται και τώρα, πλέον, κλιμακώνεται.
Εξάλλου, οι εργαζόμενοι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, αυτοί έχουν ΠΟΛΛΑ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ".
Δείτε φωτογραφίες από την συγκέντρωση εδώ









Δείτε το video από την συγκεντρωση εδώ

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ 22ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ.Ο ΓΚΑΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ?ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΣΠΑ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.