Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΙΚΗ των εργαζομένων στον ΔΟΛ, μετά τις μαζικές αντιδράσεις των εργαζομένων στον ΄Ομιλο

(κυριότερα των διοικητικών υπαλλήλων, που εκτός των απεργιακών κινητοποιήσεων που είχαν εξαγγείλει, προχώρησαν και στη διαδικασία της μαζικής δικαστικής προσφυγής), ύστερα και από σχετική καταγγελία στο ΣΕΠΕ.
Κατόπιν αυτών η διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε ότι «επαναφέρει» διορθωτικά τους μισθούς των εργαζομένων στον ΄Ομιλο, στο προηγούμενο – μηνός Νοεμβρίου 2011 – προ της μείωσης κατά 20% επίπεδο.
Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ όμως, ενάντια στους εργαζομένους του ΔΟΛ, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.
Με κατευθυνόμενες από τη Διοίκηση της εταιρείας στοχευμένες ενέργειες επιχειρείται η διάσπαση του ενιαίου μετώπου των εργαζομένων.
Το «αυθόρμητο κίνημα» των αρχισυντακτών-συντελεστών του Ομίλου, για τη «σωτηρία του μαγαζιού», βρίσκει κάθε λογής άθλιες «εκπροσωπήσεις» προσώπων-προσωπείων (από το συντακτικό μέχρι στιγμής προσωπικό), που με εντεταλμένη υπηρεσία – εργολαβία, επιχειρούν, να διασπάσουν την αγωνιστική ενότητα & αλληλεγγύη δεκάδων εργαζομένων στον ΄Ομιλο, που κύρια εκφράζεται από την ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του ΔΟΛ.
Η εκατόμβη των δεκάδων μέχρι σήμερα απολύσεων.
Η καθημερινή τρομοκρατία, ο αυταρχισμός και η βία σε κάθε μορφή και έκφραση.
Η ανηλεής δίωξη της αγωνιστικής συνδικαλιστικής έκφρασης, αλλά και οι προκλητικές συμπεριφορές έναντι των συνδικαλιστών που αντιστέκονται, δεν στάθηκαν ικανές συνθήκες καταστολής.
Οι εργαζόμενοι/νες στον ΄Ομιλο επιχειρήσεων του ΔΟΛ απευθύνουν για άλλη μια φορά έκκληση στις διοικήσεις της καθεστωτικής κυριαρχίας των συνδικαλιστικών μας Ενώσεων για αγώνα διαρκείας σ΄όλα τα Μέσα, επιλογή που είναι μονόδρομος.

3 σχόλια:

  1. Τώρα κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΙΚΗ των εργαζομένων στον ΔΟΛ, μετά τις μαζικές αντιδράσεις των εργαζομένων στον ΄Ομιλο: αποτέλεσμα,,,, η πρώτη εργασιακή σύμβαση στο χώρο στα ΜΜΕ, κάποιοι το είχαν προβλέψει, κάποιοι ήταν σίγουροι. Επίσης η πρώτη εργασιακή επιτροπή στον ΔΟΛ εμφανίστηκε. Τίποτα δεν είναι τυχαίο……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.