Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Τι εισηγείται ο Μαλέλης στον Μαρινάκη για τα κανάλια

Θα συνεχίσει να λειτουργεί το ONE παράλληλα με το MEGA;
Ολοκληρώνοντας τις εμφανίσεις του στην “Πύλη Α” της Θεσσαλονίκης ο Αντώνης Ρεμος ετοιμάζεται με το Live Experience Tour 2020 που ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου απο το στάδιο Tae Kwon Do στην Αθήνα, να ταξιδέψει σε εννέα μεγάλες πόλεις, μέχρι τον Απρίλιο. Και η μιντιακή είδηση κρύβεται στους χορηγούς επικοινωνίας των συναυλιών..
του τραγουδιστή, καθώς ανάμεσα σε άλλους είναι το νέο MEGA, αλλά και το ONE Channel (και τα δυο του Βαγγέλη Μαρινάκη).
Το ερώτημα λοιπόν είναι “εάν ο Μαρινάκης θα διατηρήσει και τα δυο κανάλια”. Βέβαια για να είναι χορηγός των συναυλιών του Ρέμου και το ONE Channel σημαίνει οτι θα συνεχίσει να λειτουργεί  παράλληλα με το MEGA. Διότι αλλιώς θα ήταν χορηγός; Στην Ελλάδα βέβαια όλα γίνονται και ειδικότερα στα μιντια. Δηλαδη να ειναι κάποιος χορηγος και να μην υπάρχει, μπορεί όμως και να υπάρχει!
Πάντως ειναι γεγονός οτι ο Σταμάτης Μαλέλης έχει εισηγηθεί στον Βαγγέλη Μαρινάκη τη διατήρηση του καναλιού, με ένα χαμηλό budget. Το ερώτημα εδώ είναι, αν οι εγκαταστάσεις της Συγγρού επαρκούν για να λειτουργούν ταυτόχρονα δυο κανάλια.
- πηγή: enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.