Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Οι Τ/Σ Star και Alpha αθέτησαν τα συμφωνηθέντα

Συνάδελφοι, 
Πριν λίγες μέρες ο τηλεοπτικός σταθμός STAR χρησιμοποιώντας τηλεοπτικό συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, έβγαλε ζωντανή σύνδεση στο βραδινό δελτίο ειδήσεων.
Τονίζουμε ότι μετά την συγκατοίκηση των δύο τηλεοπτικών σταθμών, στις τριμερείς συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Υπουργείο Εργασίας παρουσία των ενώσεωνΕΣΗΕΑ, ΕΤΙΤΑ, ΕΠΗΕΑ, οι διοικήσεις του STAR και του ALPHA είχαν δώσειδιαβεβαιώσεις πως τα κανάλια θα κρατήσουν την αυτοτέλειά τους και δε θα υπάρξουν τέτοιου είδους φαινόμενα. Δυστυχώς όμως μέχρι αυτήν την στιγμή υπάρχουν αρκετάκρούσματα αλλά και πρακτικές που μαρτυρούν το αντίθετο
Εμείς καλούμε τις διοικήσεις των δύο καναλιών να τηρήσουν άμεσα όσα οι ίδιοι υπέγραψαν στα πρακτικά του Υπ. Εργασίας και να πάψουν άμεσα αυτές οι τακτικές. Τακτικές που αν μη τι άλλο θέτουν σε κίνδυνο πολλές θέσεις εργασίας.
Τέλος καλούμε το Υπ. Εργασίας να μεριμνήσει και να λάβει όλα τα απαραίτηταεκείνα μέτρα που χρειάζονται για την προστασία των εργαζομένων.
για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Γιώργος Αλιφέρης

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
Ιάκωβος Σταυρινίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.