Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Ανησυχία για την υπογραφή νέων συμβάσεων εργασίας στην Alter Ego

…εξαιτίας της αδειοδότησης του ONE Channel 
Ανησυχία επικρατεί στις μιντιακές εγκαταστάσεις της Alter Ego ΑΕ (“Το Βήμα”, “Τα Νέα”, in.gr κ.α) μεταξύ των εργαζομένων, από τη φήμη που κυκλοφόρησε ότι εντός των επόμενων εβδομάδων θα κληθούν να υπογράψουν νέες ατομικές συμβάσεις εργασίας. Συμφωνα με πληροφορίες..
του enimerosi24, η ανησυχία έγκειται στο γεγονός ότι η ανάγκη για την υπογραφή νέων συμβάσεων προέκυψε μετά την αδειοδότηση του νέου τηλεοπτικού σταθμού ONE Channel. Και συγκεκριμένα για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 400 εργαζομένων που απαιτεί ο νόμος για τη λειτουργία των αδειοδοτημένων σταθμών εθνικής εμβέλειας.
Με άλλα λόγια ακούγεται ότι οι νέες συμβάσεις που πιθανότατα θα κληθούν να υπογράψουν οι εργαζόμενοι των εφημερίδων και των sites του οργανισμού (προς το τέλος Αυγούστου) θα αλλάζει προς το δυσμενέστερο τα εργασιακά τους δικαιώματα, αφού θα επιτρέπει στον εργοδότη -εάν περάσει τελικά- να στελεχώσει το νέο κανάλι με προσωπικό που ταυτόχρονα θα είναι υποχρεωμένο να εργάζεται και στα υπόλοιπα Μέσα. Ιδωμεν.
- πηγή: enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.