Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Ο Σαββίδης καθησυχάζει τους εργαζόμενους στο Open

Ο Ιβάν Σαββίδης επιχείρησε να καθησυχάσει τους εργαζόμενους του Open, επισκεπτόμενος τις εγκαταστάσεις του σταθμού το απόγευμα της Τρίτης. Σε πολύωρη σύσκεψη, που έγινε παρουσία των διευθυντικών στελεχών, διαβεβαίωσε πως η επένδυσή του στα media είναι μακροπρόθεσμη, επισήμανε δε ότι η στήριξή του στον σταθμό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και στον ενημερωτικό τομέα και στο πρόγραμμα.
Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο υπεύθυνος των οικονομικών υπηρεσιών Βασίλης Φέταμης, η επικεφαλής του νομικού τμήματος Βίκυ Σουλτανιά, ο διευθυντής των τεχνικών υπηρεσιών Σπύρος Στουφής, ο διευθυντής παραγωγών Βαγγέλης Νιδριώτης, η Κική Σιλβεστριάδου και η Λίνα Ροδίτου. Είχε προηγηθεί κλειστή συνάντηση με τον διευθυντή του ενημερωτικού τομέα Δημήτρη Μιχαλέλη, κατά την οποία έγινε απολογισμός της σεζόν και συζητήθηκε ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα.Ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ζήτησε ο σταθμός να επενδύσει στην καινοτομία, να είναι διαδραστικός και να δημιουργήσει σχέση εμπιστοσύνης με τους τηλεθεατές. Επίσης, απευθυνόμενος στο management, ζήτησε να εργαστεί ως ομάδα και να λειτουργεί ως ομάδα για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό, ενώ κρίνεται ενθαρρυντικό το γεγονός ότι τον Ιούνιο το ποσοστό του σταθμού ανέβηκε στο 9,3% στο εμπορικό κοινό των ηλικιών 18 – 54 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.