Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Κλείνει το ημερήσιο ΕΘΝΟΣ - Αναστάτωση στα media Σαββίδη

Τι θα γίνει με τους εργαζόμενους - Κίνητρα για εθελουσία 
Aναστάτωση επικρατεί ανάμεσα στους εργαζόμενους του μιντιακού ομίλου του Ιβάν Σαββίδη μετά την επίσημη ανακοίνωση για αναστολή έκδοσης του ημερήσιου φύλλου της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται:..

Είμαστε αναγκασμένοι να αναστείλουμε από τις 31 Ιουλίου 2019 την κυκλοφορία του καθημερινού ΕΘΝΟΥΣ. 
Παραμένει, όμως, κοντά σας το εβδομαδιαίο φύλλο μας, το ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ - πλούσιο σε ένθετα, περιοδικά και προσφορές, με ρεπορτάζ, άρθρα και αναλύσεις πρώτης γραμμής- καθώς και η ενημερωτική ιστοσελίδα μας ethnos.gr με όλες τις ειδήσεις, πάντοτε αξιόπιστα, έγκυρα και ταχύτατα.
Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες μας που μας τίμησαν μέχρι σήμερα με την καθημερινή αγορά της εφημερίδας από το περίπτερο και τους καλούμε να μας ακολουθήσουν στο  κυριακάτικο και διαδικτυακό ταξίδι μας προς την ενημέρωση και τη γνώση.
Δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με τους εργαζομενους, ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα αποχωρήσουν, πως θα γίνει η συγχώνευση ημερήσιου και κυριακάτικου και πολλά άλλα.
Πληροφορίες λένε ότι θα καλούνται ένας ένας οι εργαζόμενοι από τη διοίκηση και θα υπάρχει πρόταση στο τραπέζι για οικονομικά κίνητρα εθελούσιας αποχώρησης για όλο τον όμιλο. Λέγεται ότι θα δοθεί, σε όσους θέλουν να φύγουν, ένα γενναίο πακέτο αποζημίωσης. 
Οπως ακούγεται από τους 110 εργαζομενους στο ημερησιο φυλλο θα παραμείνουν μόλις 30 εργαζόμενοι και κατόπιν ατομικής διαπραγμάτευσης, ενώ θα απολυθούν οι υπόλοιποι 80.
ΥΓ1 Παρόλο που η ανακοίνωση αναφέρει πως η αναστολή της έκδοσης του ημερήσιου φύλλου θα γίνει από τις 31 Ιουλίου, νέες πληροφορίες αναφέρουν πως αύριο 30 Ιουλίου θα βγει στα περίπτερα το τελευταιο φύλλο του ημερήσιου ΕΘΝΟΥΣ.
YΓ2 Η κυκλοφορία του καθημερινού ΕΘΝΟΥΣ, σύμφωνα με το τελευταίο δελτιο του πρακτορείου ΑΡΓΟΣ, στις 22 Ιουλίου 2019  ήταν 2.750 φύλλα. Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν την αναστολή έκδοσης του ημερήσιου αμέσως μετά τις εκλογές. Λίγοι ήταν αυτοί που αισιοδοξούσαν πως το ημερήσιο ΕΘΝΟΣ θα συνεχίσει να βγαίνει στα περίπτερα. Δικαιώθηκαν οι πολλοί...
ΥΓ3 Ο Ιβάν Σαββίδης είχε αγοράσει την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ στις 29 Ιουλίου του 2017 έναντι 3,5 εκατ. ευρώ. Επειτα από ακριβως δύο χρόνια κλεινει την ημερήσια έκδοση του ΕΘΝΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.