Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Το Mega κλείνουν οι μέτοχοι του, είναι πια σαφές!

Και μόνο η πληροφορία ότι τους τελευταίους μήνες τα έσοδα από τις τηλεοπτικές σειρές του αρχείου Mega που παιζόταν στον αέρα τα εισέπρατταν οι εταιρείες “Άνωση” και “στούντιο ΑΤΑ” των Μπόμπολα-Ψυχάρη, αποδεικνύει το “θέατρο” των μεγαλομετόχων έναντι των εργαζομένωνπου επιμένουν παρά την αξαθλίωση να κρατάνε ανοιχτό το κανάλι.
Πριν μερικές μέρες ο Μανώλης Δημελλάς γράφοντας για τις συναντήσεις με τους τρεις μεγαλομετόχους, επεσήμανε πως “η επόμενη μέρα θα ξεμπροστιάσει κάθε κατεργάρη” και “το μαύρο στο Μega μπορεί να φαίνεται πως θα γίνει με τα χέρια των εργαζομένων του, των μοναδικών που δείχνουν να το πονάνε, όμως εκείνοι οι τρεις μεγαλο-ιδιοκτήτες, οι σπουδαίοι επιχειρηματίες ενίοτε και φιλάνθρωποι, εκείνοι με την συμπεριφορά και τις επιλογές τους είναι οι καπεταναίοι που το οδήγησαν καρφωτό στα βράχια”. Τελικά το “μαύρο” θα προλάβουν να το ρίξουν οι μέτοχοι και οι τράπεζες! Γιατί ήδη η Alpha απαιτεί και τα έσοδα του καναλιού των τελευταίων μηνών, κάνοντας απαιτητό άλλο ένα δάνειο προς το Mega, ύψους 100 εκατ. ευρώ αυτή τη φορά.
Ότι κι αν πουν οι τρεις μέτοχοι θα είναι πλέον αστείο. Οδήγησαν με τις επιλογές τους το κανάλι σε λουκέτο, συνέχισαν να εισπράττουν ως τελευταία στιγμή στραγγίζοντας κυριολεκτικά τους εξαθλιωμένους εργαζόμενους που ήλπιζαν και τώρα παζαρεύουν το ύψος της βιβλιοθήκης των τηλεοπτικών σειρών. Ή συζητάνε για το πόσο θα πουλήσουν-ξεπουλήσουν. Όλο αυτό το διάστημα προέτρεπαν τους εργαζόμενους να παρακαλέσουν τις τράπεζες για να αρθεί ένα ποσό για δυο μισθούς και μόλις αυτό διαφάνηκε, πήγαν κάποιοι και ζήτησαν να πληρωθεί η …απλήρωτη ΔΕΗ.
Ντροπή για αυτό που κάποτε ονομάζονταν παραδοσιακά συγκροτήματα ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.