Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΕΔΟΕΑΠ...

Πάνω στο πτώμα της κοινωνικής ασφάλισης, που φέρνει σε απόγνωση χιλιάδες συναδέλφους μας στο Κλάδο, άγριοι «σκυλοκαβγάδες» στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ για την πρόσληψη MANAGER πρώην στελέχους της COCA COLA και άλλων.    
Κινδυνεύει με λουκέτο ο ΕΔΟΕΑΠ, όμως αυτό δεν εμποδίζει τα μέλη του ΔΣ να καβγαδίζουν άγρια για το ποιος θα γίνει διευθυντής! Στα χέρια κόντεψαν να πιαστούν την περασμένη εβδομάδα μέλη του ΔΣ με αφορμή τις διαφωνίες για τη θέση του διευθυντή και το αν θα αλλάξουν οι τομεάρχες. Από το προεδρείο του ΔΣ προγραμματίζεται η αλλαγή όλων των τομεαρχών, ενώ για διευθυντής προωθείται «μάνατζερ», πρώην στέλεχος της Coca – Cola, που ήταν υπεύθυνος για την απόλυση όλων των εργαζομένων όταν έκλεισε το εργοστάσιο.
Υποψήφιοι για τη θέση της διεύθυνσης είναι τρία πρόσωπα και ο καβγάς έγινε γιατί υπήρξε πρόταση να γίνουν δεκτές κι άλλες υποψηφιότητες. Στο ΔΣ, με ανοιχτά μικρόφωνα, ακούστηκαν βαριές κατηγορίες και καταγγελίες για πεπραγμένα και υπογραφές. Και όλα αυτά ενώ ο ΕΔΟΕΑΠ δεν έχει να πληρώσει τις συντάξεις του Δεκεμβρίου.
Αναδημοσίευση:anasigrotisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.