ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Ψυχάρης: Θα σας δώσω έναν ολόκληρο(!) μισθό στις 18

Kαι ξαφνικά ο Σταύρος Ψυχάρης βρήκε χρήματα και ανακοίνωσε ότι θα καταβάλλει άμεσα ένα μισθό στους εργαζόμενους του ΔΟΛ.
Μπροστα στο ενδεχόμενο να μην βγουν Τα Νέα και Το Βήμα το Σαββατοκύριακο, μετά την απόφαση για απεργιακές κινητοποιήσεις στη χθεσινή γενική συνέλευση των εργαζομένων του ΔΟΛ, η διοίκηση ανακοίνωσε ότι θα κάνει δεκτό το αίτημα που είχαν υποβάλει πριν από ένα μήνα οι εργαζόμενοι για καταβολή ενός μισθού στα μέσα Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση θα καταβληθεί ένας μισθός στις 18 Νοεμβρίου με τους εργαζόμενους να αποφασίζουν, σε νέα συνέλευσή τους το απόγευμα της Πέμπτης,  αναστολή των κινητοποιήσεων με τη «ρήτρα» ενεργοποίηση τους.. σε περίπτωση αθέτησης των υπεσχημένων...
Χθες ο Ψυχάρης επικαλούμενος τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων για την κεφαλαιακή ενίσχυση του ΔΟΛ, είχε ανακοινώσει μερική και σε βάθος χρόνου αποπληρωμή των δεδουλευμένων στον Οργανισμό προκαλώντας αντιδράσεις με την πλειοψηφία της  συνέλευσης των απλήρωτων εργαζομένων να απαιτεί απεργιακές κινητοποιήσεις.

Αναδημοσίευση:zoornalistas 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.