Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Να βρεθεί λύση στον αριθμό των αδειών ζητάει ο Ν. Παππάς

Την ανάγκη να βρεθεί άμεσα λύση και για τον αριθμό των αδειών και όλα τα σχετικά θέματα εξέφρασε το πρωί ο Νίκος Παππάς, ο οποίος μετά τη χθεσινή συμφωνία για τη συγκρότηση του ΕΣΡ εκτίμησε ότι έχει διαμορφωθεί κλίμα διαλόγου.
Ωστόσο, υπογράμμισε πως επείγει να λυθεί το θέμα και πως τα επόμενα βήματα θα κριθούν από τον χρόνο που θα απαιτηθεί για να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να διεξαχθεί διαγωνισμός για τις άδειες. «Αλλιώς θα κρίνουμε, αν κινηθούν με ταχύτητα και διαφορετικά εάν υπάρξουν καθυστερήσεις», είπε. Σημειώνεται ότι χθες άφησε ανοιχτό τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών αναφέροντας ότι αυτός «θα είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης και ευρύτερων συναινέσεων.. μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων και κυρίως της νέας ανεξάρτητης αρχής».
Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» σήμερα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης είπε ότι ουδείς ζητάει την κατάργηση του νόμου Παππά και εξέφρασε την ελπίδα για συνεννόηση στα θέματα του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου, για να τονίσει ότι «σε κάθε φάση της διαδικασίας τηρήσαμε το Σύνταγμα και τους νόμους».
Ανέφερε δε ότι όλοι πλέον συμφώνησαν ότι χρειάζεται να καταβληθεί τίμημα για τις τηλεοπτικές άδειες και να υπάρχει αδειοδότηση.
Σχετικά με τα χρήματα που έχουν καταθέσει οι υπερθεματιστές του διαγωνισμού υπογράμμισε ότι μέχρι την δημοσίευση της απόφασης «στο νομικό σύμπαν δεν υπάρχει απόφαση που να δικαιολογεί την επιστροφή ... τέτοια αξίωση μπορεί να προκύψει με τη δημοσιοποίηση της απόφασης».
- efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.