Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Σε αναγκαστική άδεια δημοσιογράφοι του Star

Αναστάτωση επικρατεί στο δημοσιογραφικό τμήμα του τηλεοπτικού σταθμού STAR. 
Κι αυτό γιατί η διοίκηση του καναλιού ανακοίνωσε σε εργαζόμενους, οι οποίοι γύρισαν από τις καλοκαιρινές διακοπές, ότι θα πάρουν αναγκαστική άδεια μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.
Πρόκειται για γνωστούς δημοσιογράφους και ρεπόρτερ του Star που μετρούν πολλά χιλιόμετρα τηλεοπτικής πορείας.
Σύμφωνα με το zappit δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στον τηλεοπτικό σταθμό Star, καθώς και παλαιότερα, δημοσιογράφοι επέστρεψαν από την άδειά τους και τέθηκαν σε καθεστώς αναμονής, μέχρι νεοτέρας. Κάποιοι από αυτούς, τότε, είχαν δει την πόρτα της εξόδου, ενώ άλλοι είχαν παραμείνει στο κανάλι και.. «αξιοποιήθηκαν» σε άλλα πόστα.
Η κατάσταση που επικρατεί, όπως αναφέρει το zappit είναι βασανιστική για τους εργαζόμενους, οι οποίοι πιστεύουν πως -τουλάχιστον- θα έπρεπε να ενημερωθούν νωρίτερα για το τι συμβαίνει, προκειμένου και οι ίδιοι να μπορούν να αναζητήσουν αλλού εργασία (που άραγε;), σε περίπτωση που το κανάλι αποφασίσει να τους θέσει εκτός.

Αναδημοσίευση:zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.