Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Τα δάνεια της Πήγασος Εκδοτική

Ο Φώτης Μπόμπολας δήλωσε πως δεν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στο Mega, κάτι που δεν ισχύει όμως και για τον εκδοτικό χώρο, όπου ο Πήγασος έχει πολλές δραστηριότητες. Για τον δανεισμό του Ομίλου Πήγασος, που ανέρχεται σε 160 εκατ. ευρώ, ο Φ. Μπόμπολας είπε πως εξυπηρετείται κανονικά. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο όμιλος το 2016 πήρε 80 εκατ. ευρώ από ομολογιακό δάνειο το οποίο συνήφθη το 2014. Παρ’ όλα αυτά, όμως, χρωστάει στο προσωπικό των εντύπων του 3,5 μισθούς! Για τα δάνεια που έπαιρνε ο όμιλος ο Φ. Μπόμπολας ομολόγησε πως πριν από την κρίση οι τράπεζες <Β> χορηγούσαν δάνεια χωρίς εγγυήσεις, <Δ> αλλά αυτό άλλαξε μετά την κρίση.
Το ενδιαφέρον της οικογένειας Μπόμπολα για το εκδοτικό συγκρότημα παραμένει ενεργό και προκύπτει από τις πρόσφατες εξελίξεις στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου. Η εκδοτική εταιρεία πλήρωσε αιφνιδιαστικά τον Ιούλιο, ενώ χρωστάει τους τρεις προηγούμενους μήνες. Επίσης, άρχισαν ξαφνικά να γίνονται εργασίες καλλωπισμού της εισόδου του κτιρίου και των γραφείων! Πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογενειακή εταιρεία του ΑΚΤΩΡΑ εξαγόρασε το κτίριο του Πήγασου, ώστε να ενισχυθεί η εκδοτική εταιρεία.
Πηγή:typologies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.