Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Η Nova κόβει τη χρηματοδότηση στο ελληνικό πρωτάθλημα

Εξώδικο προς τη διοίκηση της Super League απέστειλε η Nova, το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα δικαιώματα της μετάδοσης του ελληνικού πρωταθλήματος, κατηγορώντας τη διοργανώτρια αρχή για τη διακοπή του πρωταθλήματος και ανακοινώνοντας πως διακόπτει τη χρηματοδότηση μέχρι την επανέναρξη της διοργάνωσης.
 Η Nova κατηγορεί τη Super League πως δεν προέβη στις απαραίτητες ενέργειες για να αποτρέψει τη διακοπή του πρωταθλήματος και επισημαίνει πως ουδέποτε εισακούστηκε από τη Super League το αίτημά του συνδρομητικού καναλιού για να σταματήσουν οι απαξιωτικές για το ποδοσφαιρικό προϊόν ανακοινώσεις και δηλώσεις.
«Όσο διάστημα δεν τηρεί η Σούπερ Λίγκα τις συμβατικές της υποχρεώσεις, η NOVA αρνείται να εκπληρώσει τη δική της και δεν πρόκειται να καταβάλει την προβλεπόμενη αμοιβή στις ομάδες», αναφέρεται στο εξώδικο ενώ παράλληλα επισημαίνεται πως «επιφυλάσσεται για την άσκηση όλων των δικαιωμάτων της για την προάσπιση των συμφερόντων της».
Εν τω μεταξύ, η Super League έχει ορίσει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο την προσεχή Τρίτη για να εξετάσει τις επόμενες κινήσεις της μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.
Διαβάστε επίσης: Συμπέρασμα; Τέρμα το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, με αυτή την ΕΠΟ

Υπενθυμίζεται πως τρεις ομάδες, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είχαν ανακοινώσει πως δεν θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα μετά την απόφαση της ΕΠΟ να καταρτίσει τους πίνακες της διαιτησίας στους οποίους βρίσκονταν μέσα μεταξύ άλλων οι κατηγορούμενοι  για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», Σπάθας και Δημητρόπουλος, ενώ απουσίαζαν διαιτητές Ενώσεων της αντιπολίτευσης. Με τις τρεις ισχυρές ΠΑΕ έχουν συνταχθεί και άλλες ομάδες της Super League κατηγορώντας την ΕΠΟ για τις μεθοδεύσεις της, ενώ αντίθετα την άμεση έναρξη του πρωταθλήματος ζητούν οι Ολυμπιακός, Λάρισα και Αστέρας Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.