ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Νέα απόπειρα φίμωσης και εκφοβισμού δημοσιογράφου

Καταγγελία της ΕΣΗΕΑ για του χρυσαυγίτες
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει κάθε είδους προσπάθειες φίμωσης και εκφοβισμού δημοσιογράφων, οι οποίες υποκινούνται από διάφορα πολιτικά κέντρα ακροδεξιών πεποιθήσεων.
Η δημοσιογράφος Ελένη Ηλιοπούλου κατηγορείται από τον συνήγορο της Ελένης Ζαρούλια, βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» και συζύγου του αρχηγού της, για τέλεση του αδικήματος της δυσφήμισης διά του ηλεκτρονικού τύπου επειδή “τόλμησε” να παρατηρήσει το αυταπόδεικτο, δηλαδή να συσχετίσει πρόσωπα και γεγονότα και να δημιουργήσει εύλογους προβληματισμούς σε εσωτερική επικοινωνία ηλεκτρονικής λίστας για πράξεις επώνυμων προσώπων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ δηλώνει για μια ακόμη φορά προς κάθε κατεύθυνση.. ότι η ελευθερία έκφρασης και λόγου είναι κατοχυρωμένο συνταγματικό δικαίωμα, και ότι θα σταθεί στο πλευρό της συναδέλφου προασπίζοντας όλα τα δικαιώματά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.