Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

H ΕΣΗΕΑ ζητά εξηγήσεις από ΕΔΟΕΑΠ για τις περικοπές και το Προεδρείο της ΕΠΗΕΑ της επικροτεί δια της σιωπής της

Μετά από δέκα τουλάχιστον ημέρες των επίσημων ανακοινώσεων της πλειοψηφίας των 6 του ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ για τις οριζόντιες και μεγάλες περικοπές στις επικουρικές συντάξεις των μετόχων μελών του οργανισμού, το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ με επιστολή του ζητά άμεσα εξηγήσεις.
Λίγες μέρες πριν την Πρωτοχρονιά το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ συζήτησε τα όσα συμβαίνουν στον ΕΔΟΕΑΠ και με επιστολή του θέτει ζήτημα για τις περικοπές. Και για πρώτη φορά μετά το πολύκροτο “πραξικόπημα” στο ΔΣ του ταμείου εξαιτίας του οποίου η προεδρία για πρώτη φορά στην ιστορία του από τους εκπροσώπους της ΕΣΗΕΑ στους εκπροσώπους της ΕΠΗΕΑ, η ΕΣΗΕΑ θυμάται πως οι δημοσιογράφοι μέτοχοι είναι η συντριπτική πλειονότητα στον οργανισμό!
Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ με την επιστολή του ζητά άμεση ενημέρωση για τις ενέργειες και τις αποφάσεις του ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ, σημειώνοντας πως διαφωνεί κάθετα με τις αποφάσεις περικοπών. Την Δευτέρα επίσης όπως μαθαίνουμε αναμένεται να γίνει ευρεία σύσκεψη των συνδικαλιστικών ενώσεων και ταμείων για το ασφαλιστικό και το αγγελιόσημο.
Υ.Γ Το κουαρτέτο του Προεδρείου του ΕΔΟΕΑΠ σε πλήρη ευθυγράμμιση με τον Πρόεδρο της ΕΠΗΕΑ (Μ.Γκανά) και σημερινό Αντιπρόεδρο του ΕΤΑΠ ΜΜΕ, εφαρμόζουν πιστά τις μνημονιακές συνταγές της τρόικας-κυβέρνησης, πετσοκόβοντας μισθούς και συντάξεις και με σημαία τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ πετάνε τους ανέργους έξω απο το ταμείο στερώντας το πιο πολύτιμο αγαθό - την περίθαλψη όπως αναφέρει και η ως άνω επιστολή-καταγγελία της ΕΣΗΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.