ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015

Πόθεν Έσχες κύριε Ψυχάρη;

Ο οικονομικός εισαγγελέας ζητά να ελεγχθεί ο εκδότης του ΔΟΛ
Αίτημα προς την επιτροπή Πόθεν Έσχες για έλεγχο στον εκδότη, Σταύρου Ψυχάρη, σχετικά με τα δάνεια του Δ.Ο.Λ έστειλε  ο οικονομικός εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου.
Υπενθυμίζεται και πάλι ότι ο εκδότης έχει κληθεί για ανωμοτί κατάθεση από τους οικονομικούς εισαγγελείς, Παν. Αθανασίου και Γαληνό Μπρη που διερευνούν την  υπόθεση δανειοδότησης του ΔΟΛ από τρεις τράπεζες.
Το αφεντικό του ΔΟΛ έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί στις 14 Δεκεμβρίου για τα επονομαζόμενα «θαλασσοδάνεια» που έχουν χορηγηθεί όχι μόνο στον Οργανισμό αλλά και στις υπόλοιπες επιχειρήσεις του. Ο Ψυχάρης είχε κληθεί σε κατάθεση (στις 13 Νοεμβρίου) με την ιδιότητα του ύποπτου για τη διάπραξη του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας σε απιστία. Για την.. απιστία ελέγχονται ως φυσικοί αυτουργοί, στελέχη των επίμαχων τραπεζών (ήδη κληθεί από τους εισαγγελείς ως ύποπτοι περίπου σαράντα πέντε τραπεζικοί), που ως μέλη επιτροπών ενέκριναν τα θαλασσοδάνεια σε επιχειρήσεις ΜΜΕ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.