ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015

Ο Σταμάτης Νικολόπουλος νέος πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ

Γενική γραμματέας Νανά Νταουντάκη
Μετά από έξι ολόκληρους μήνες και μπροστά στον κίνδυνο να χαθούν κονδύλια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για ανέργους δημοσιογράφους, συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ.
Ο Σταμάτης Νικολόπουλος, της παράταξης «Συσπείρωση Δημοσιογράφων- Δούρειος Τύπος», είναι ο νέος πρόεδρος της Ενωσης των δημοσιογράφων της Αθήνας, συγκεντρώνοντας, μετά από μυστική ψηφοφορία, 7 ψήφους στο 11μελές Δ.Σ. Από το προεδρείο αποκλείστηκε η πρώην πρόεδρος και πλειοψηφούσα στο Δ.Σ. Μαρία Αντωνιάδου, όχι όμως και στο σύνολό της η παράταξή της «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι», αφού ο Δ. Κοτταρίδης εξελέγη στη θέση του ταμία.
Στις άλλες θέσεις του προεδρείου εξελέγησαν: Γενική γραμματέας Νανά Νταουντάκη.. 

(παράταξη Μαχόμενοι Δημοσιογράφοι), ταμίας Δημήτρης Κοτταρίδης (Παράταξη Ενωμένοι Δημήτρης Τσαλαπάτης (ΚΕΔ), Β' Αντιπρόεδρος Χρήστος Κυρίτσης (παράταξη Αδέσμευτοι Δημοσιογράφοι)  και Ειδικός γραμματέας Γιώργος Φιλιππάκης (παράταξη Πρωτοβουλία για την Ανατροπή).  Μέλη: Μαρία Αντωνιάδου, Μάκης Διόγος, Χρήστος Μαζανίτης, Γιώργος Μηλιώνης, Σόνια Χαϊμαντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.