ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

Νέα αναβολή για τον Στάυρο Ψυχάρη -στις 22 Δεκεμβρίου η απολογία στους οικονομικούς εισαγγελείς.

Νέα προθεσμία στο Σταύρο Ψυχάρη 
Δεύτερη προθεσμία, αυτή τη φορά για τις 22 Δεκεμβρίου, ζήτησε και έλαβε σήμερα από τους οικονομικούς εισαγγελείς ο Σταύρος Ψυχάρης για τα δάνεια που χορηγήθηκαν στο ΔΟΛ
Ο εκδότης κλήθηκε με την ιδιότητα του ύποπτου για τη διάπραξη του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας σε απιστία για την οποία ελέγχονται ως φυσικοί αυτουργοί, στελέχη τραπεζών, τα οποία ως μέλη επιτροπών ενέκριναν τα επίμαχα δάνεια.
Ήδη από τους οικονομικούς εισαγγελείς, Παναγιώτη Αθανασίου και Γαληνό Μπρη έχουν κληθεί ως ύποπτοι περίπου σαράντα πέντε στελέχη των τραπεζών που χορήγησαν τα ελεγχόμενα δάνεια ( Alpha Bank, Eurobank, Πειραιώς και Εθνική), με την έρευνα να εστιάζεται στη χορήγηση δανείων από το 2006 και εντεύθεν, προκειμένου να διερευνηθεί βάσει ποιων εγγυήσεων δόθηκαν τα δάνεια αυτά και πού τελικά κατέληξαν.
Υπενθυμίζεται, ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν στα χέρια τους πόρισμα της Τραπέζης της Ελλάδος για τα δάνεια των συστημικών τραπεζών προς ιδιοκτήτες ΜΜΕ.
πηγή: http://www.typologies.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.