Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Δεν αφήνουμε κανέναν ΟΜΗΡΟ στα χέρια των αφεντικών.

Τ.Αναστασιάδης-Π.Σκουτέρης-Χ.Μαίδης-Ι.Σακελλαρίου
23 ΙΟΥΛΗ :Εκδίκαση κύριας αγωγής του συναδέλφου και προέδρου  της Ε.Π.Π.Η.Τ (ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ) Χρήστου Μαίδη, όπου απολύθηκε από την διοίκηση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και επανατοποθετήθηκε ύστερα με δικαστική απόφαση του τμήματος ασφαλιστικών μέτρων από το μονομελές Πρωτοδικείο θεωρώντας άκυρη την καταγγελία της σύμβασης.
Κύριος και βασικός μάρτυρας υπεράσπισης του συναδέλφου και Προέδρου της Ε.Π.Π.Η.Τ Χρ.Μαίδη ήταν το μέλος Δ.Σ  της ΕΠΗΕΑ  Πάν.Σκουτέρης ( υπευθ. Ύλης  ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ) όπου εξετάστηκε  και κατέθεσε σε πολύωρη ακροαματική διαδικασία, απαντώντας σε όλα τα επιχειρήματα των νομικών συμβούλων του ΔΟΛ.
Στο πλευρό του Προέδρου της ΕΠΠΗΤ από την πρώτη στιγμή ήταν το Δ.Σ της ΕΠΠΗΤ, επίσης  παρευρέθηκαν με πρόσθετες παρεμβάσεις σωματεία του κλάδου της ΕΣΗΕΑ ,ΕΣΠΗΤ ,ΓΣΕΕ, ΕΚΑ μέσω των Νομικών συμβούλων τους αλλά και αρκετοί  συνδικαλιστικοί φορείς.
Το παρόν έδωσαν αρκετοί συνάδελφοι και μέλη της ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  του ΔΟΛ , συνδικαλιστές ,εργαζόμενοι , αλληλέγγυοι και απολυμένοι από διάφορα μέσα του κλάδου όπως , Ιωαν.Σακελλαρίου απολυμένη εκπρόσωπος ΕΠΗΕΑ , Στρατος .Κουτσοβίλης ,Ηλιάς Αργυρόπουλος (Δ.Σ ΠΟΕΠΤΥΜ), Αναστασιάδης Τάσος(εκπρόσωπος βήμα ΕΣΗΕΑ απολυμένος), Δρίβας
Παναγιώτης (εκπρόσωπος βήμα fm ΕΣΗΕΑ –απολυμένος).
Έντονο προβληματισμό προκάλεσε  στα σωματεία, και στους συνδικαλιστές  του κλάδου η μεθοδευμένη και καθοδηγούμενη  κίνηση της υπαλλήλου της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ  Π.Ο.Ε.Π.Τ.Υ.Μ, όπου καταδικάστηκε  απερίφραστα, να καταθέσει  ενόρκως υπέρ της εργοδοσίας του ΔΟΛ για να καταδικαστεί το συνδικαλιστικό κίνημα.
Κάποιοι συνδικαλιστές του κλάδου μας –συγκεκριμένης Ένωσης θα πρέπει να τους ζώνουν εφιάλτες δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΕΠΠΗΤ σχετικά με το ρόλο τους στην απόλυση του.
Ο αγώνας συνεχίζεται με όλα τα μέσα
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.