Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Μεγάλη συναυλία για τις καθαρίστριες με την Χάρις Αλεξίου στις 28 Ιουλίου -

595 καθαρίστριες-10 μήνες στο δρόμο-1 μέρα γιορτής
595 καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών αγωνίζονται για το αυτονόητο, υπερασπίζονται το δικαίωμα στη δουλειά τους.
10 μήνες τώρα οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών μας εκπλήσσουν με τις καθημερινές δράσεις τους, μας συγκινούν με το πάθος τους, μας γεμίζουν με περηφάνια καθαρίζοντας για εμάς.
1 μέρα γιορτής:  H Αλληλεγγύη για Όλους και ο ραδιοφωνικός σταθμός στο Κόκκινο 105,5 διοργανώνουν τη Δευτέρα 28 Ιουλίου στις 21:00 στην πλατεία Συντάγματος μια μεγάλη συνάντηση – μια μεγάλη συναυλία με την Χάρις Αλεξίου.
Η Χάρις Αλεξίου με τους μουσικούς της θα γεμίσουν το κέντρο της πόλης με μουσικές δηλώνοντας έτσι τη συμπαράστασή τους στον ακούραστο αγώνα των αγωνιζόμενων καθαριστριών.
Μας καλούν να αποδείξουμε με την παρουσία μας εκεί ότι οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες δεν είναι μόνες τους


Το Κόκκινο και η "Αλληλεγγύη για όλους" μαζί με τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ διοργανώνουν συναυλία αλληλεγγύης στη πλατεία Συντάγματος.   Ο ρ/σ Στο Κόκκινο και η "Αλληλεγγύη για όλους" διοργανώνουν μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών με την Χάρις Αλεξίου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 21.00 στις 28 Ιουλίου στη πλατεία Συντάγματος.

Οι 595 απολυμένες καθαρίστριες συνεχίζουν τον αγώνα τους για την επαναπρόσληψή τους εδώ και 10 μήνες. Στις 28 Ιουλίου θα είμαστε όλοι εκεί για να τις στηρίξουμε!!  - See more at: http://stokokkino.gr/article/10074/Megali-sunaulia-gia-tis-katharistries-me-tin-Xaris-Aleksiou-stis-28-Iouliou#sthash.YZPLVd5E.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.