Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Δυο κλούβες ΜΑΤ χρειάστηκε να επιστρατεύσει ο Ψυχάρης για το πρωτοπαλίκαρο του ΒΗΜΑ FM (Βασ.Χιώτη ) απέναντι στο BAZAAR ΑΠΟΛΎΣΕΩΝ που οργάνωσε η ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του ΔΟΛ στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.

Από τo BAZAAR... απολύσεων. εδώ.
Παρέμβαση της ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ στο ΜΕΓΑΡΟ
Δεκάδες εργαζόμενοι, απολυμένοι  και αλληλέγγυοι από τα ΜΜΕ  αγκάλιασαν και  στήριξαν την πρωτοβουλία της ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ του ΔΟΛ αντιδρώντας  κατά των πρόσφατων απολύσεων που έκανε το ΒΉΜΑ FM, την ίδια στιγμή που ο όμιλος του ΔΟΛ οργάνωνε BAZZAR ΒΙΒΛΙΟΥ στο Μέγαρο.
Για πολλοστή φορά η τακτική του ΨΥΧΆΡΗ να αναζητά την συνδρομή της αστυνομίας (ΜΑΤ)για να συλλάβει τα μέλη της  Εργασιακής Επιτροπής απέβη άκαρπη.
Οι συνάδελφοι της  Εργασιακής Επιτροπής ενημέρωσαν τους επισκέπτες με έντυπο υλικό που μοίρασαν και ανάρτησαν  πανό διαμαρτυρίας της ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.
«…είναι φίλοι μας οι Γερμανοί…»
Επαναλαμβανόμενη σημειολογία της αθλιότητας –προς παραδειγματισμό όλων, η απροκάλυπτη στήριξη της εργοδοτικής «φιλευσπλαχνίας» από τους προέδρους της ΕΣΗΕΑ(Μ.Αντωνιάδου)-ΕΠΗΕΑ(Μ.Γκανά) & ΕΤΗΠΤΑ(Γ.Μυλωνά) που πειθήνια υπέβαλαν τα σέβη τουςστο μεγάλο αφεντικό – που επιχείρησε με αγαθοεργίες στο Μέγαρο Μουσικής να εξωραΐσει την εφαρμοσμένη ταξική τους –συστημική –βαρβαρότητα προχωρώντας   σε νέες απολύσεις & διώξεις συνδικαλιστών.
Έσχατη συνδικαλιστική παρακμή και εξαχρείωση και από γνωστούς –νόμιμους εργασιακούς εκπροσώπους ,που για άλλη μια φορά λειτούργησαν ως εντεταλμένοι της διοίκησης του ΔΟΛ και μέσα από το επίσημο site (βήματος) της εταιρείας εγκαλούν …..την ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ των εργαζομένων –απολυμένων του ΔΟΛ στη νομιμότητα του δωσιλογισμού.
Ας μην απορεί η συνδικαλιστική ελίτ του κλάδου γιατί οι εργαζόμενοι –απολυμένοι & οι άνεργοι τους γυρίζουν την πλάτη

Το παρόν έδωσαν εκτος της Εργασιακής επιτροπής   και πολλά μέλη Διοικητικών Συμβουλίων από Σωματεία του κλάδου: (ΕΣΗΕΑ –Νανά Νταουντάκη,ΕΠΗΕΑ –Σκουτέρης Παναγιώτης,Πρωτολάτης Σταμάτης,ΠΟΕΠΤΥΜ-Σακελλαρίου Ιωάννα, Αργυρόπουλος Ηλίας,ΠΟΕΣΥ-ΕΣΠΗΤ Μώς  Αθηνά,ΕΤΗΠΤΑ-Μπελίκας Ιωάννης κ.α.
Η Εργασιακή Επιτροπή εδώ και 10 χρόνια εγγυάται την ενότητα όλων των εργαζομένων (Δημοσιογράφων, Τεχνικών, Διοικητικών).
Οι αγώνες δεν μεταβιβάζονται ,δεν εκχωρούνται σε κανέναν!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.