Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Παρέμβαση συνδικαλιστών και της Εργασιακής Επιτροπής στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας για της απολύσεις στο ΔΟΛ.

Το πανό της Εργασιακής σε εσωτερικό χώρο του ΣΕΠΕ.
Τριμερής επιτροπή πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα της ΕΣΗΕΑ στο Σ.Ε.Π.Ε για συνάρτηση με την εργοδοσία του ΔΟΛ με θέμα της εκδικητικές απολύσεις που πραγματοποιήθηκαν στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα fm.Εκπρόσωποι σωματείων και της Εργασιακής Επιτροπής του ΔΟΛ, βρέθηκαν στο πλευρό των απολυμένων για να αντικρούσουν τα επιχειρήματα που θα  επικαλεσθεί  η εργοδοσία μέσω της νομικής υπηρεσίας που εκπροσωπήθηκε   στο γραφείο της επιθεωρήτριας  εργατικών διαφορών του Σ.Ε.Π.Ε.
Αξίζει να αναφερθεί ότι σε πολλές ερωτήσεις της επιθεωρήτριας  προς τους εκπροσώπους της εργοδοσίας δεν δόθηκαν απαντήσεις,  παρά μόνο λέγοντας κυνικά, τη λύση θα την δώσουν τα ελληνικά δικαστήρια. Το μόνο τελικά που απαντήθηκε από πλευράς εργοδοσίας για το λόγο απόλυσης των δύο συναδέλφων ήταν η συμπεριφορά τους προς των διευθυντή του σταθμού χωρίς στην πραγματικότητα να τους καταλογίσουν εργασιακά προβλήματα σε επίπεδο ανεπάρκειας. 
Τέλος η επιθεωρήτρια εργατικών διαφορών του Σ.Ε.Π.Ε   κάλεσε την εργοδοσία του ΔΟΛ  να επανεξεταστεί το ζήτημα των απολύσεων και ζήτησε να επανέλθουν οι εργαζόμενοι στη θέση τους. 
Από πλευράς ΕΣΗΕΑ παρευρέθηκε ο Συνάδελφος Δημήτρης Τρίμης(Δ.Σ ΕΣΗΕΑ)   και η Νομική Υπηρεσία της, o Σκουτέρης Παναγιώτης (Δ.Σ ΕΠΗΕΑ) και μέλος της Εργασιακής Επιτροπής του ΔΟΛ, ο απολυμένος Δρίβας Παναγιώτης μέλος της εργασιακής και ο συνάδελφος Αναστασιάδης Τάσος -μέλος  από την ΠΟΕΣΥ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.