Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΠΟΣΠΕΡΤ: «Φερέφωνο της κυβέρνησης» το προεδρείο της ΕΣΗΕΜ-Θ που επιχειρεί να «αναγνωρίσει την ανύπαρκτη ΝΕΡΙΤ».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣΠΕΡΤ
     Αγία. Παρασκευή 26 Ιουνίου 2014
Η συνδικαλιστική νομενκλατούρα της ΕΣΗΕΜΘ αποδεικνύει για ακόμα μια φορά  τη στήριξη της στο βαθύ κράτος των ΜΑΥΡΩΝ μνημονιακών πολιτικών, των φασιστικών πρακτικών και της συνταγματικής εκτροπής, που οδηγούν την κοινωνία μας στην εξαθλίωση στη κατάργηση των εργατικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, στις απολύσεις, στον αποκλεισμό από κάθε δημόσιο κοινωνικό αγαθό.
Το προεδρείο της ΕΣΗΕΜΘ σαν καλοί βαστάζοι της κυβέρνησης στηρίζουν το ψέμα και το ανύπαρκτο (δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό ΜΜΕ στη Β. Ελλάδα) και χτυπούν μια αυτοοργανωμένη δομή και λειτουργία από τους ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ εργαζόμενους της ΕΡΤ και εν προκειμένου της ΕΡΤ3 και τους αλληλέγγυους που ξαναδίνει νόημα και δύναμη ζωής σε χιλιάδες ανθρώπους που οδηγήθηκαν στην «απόλυση».
Εφιάλτες ή εργατοπατέρες; σίγουρα όμως φερέφωνα της κυβέρνησης, που βάζουν την υπογραφή τους στα «καθ’ όλα νόμιμα» σύμφωνα διάλυσης της ζωής μας, των θεσμών, των αξίων, του αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον δικό μας και των παιδιών μας που δικαιούμαστε και δεν το εκχωρούμε σε κανένα.
Δίνοντας ακόμη ένα χτύπημα με την υπογραφή τους και την αναγνώριση της ανύπαρκτης ’’ΝΕΡΙΤ’’ Θεσσαλονίκης – Β. Ελλάδος που χωρίς προσωπικό και λειτουργία -που υπάρχει μόνο στα ’’άρρωστα’’ μυαλά τους – νομιμοποιούν επιχειρησιακό εκπρόσωπο της!!!

Σε όλη την Ελλάδα από άκρη σε άκρη με τους περιφερικούς σταθμούς της ΕΡΑ, τα ΒΡΑΧΕΑ για όλο τον κόσμο, την ERTOPEN και την ΕΡΤ3, μας ενώνει η δίψα για τη ζωή που μας στερούνε και η ανάγκη για ξεπέρασμα της μιζέριας, της υποταγής και της εξαθλίωσης. Εργαζόμενοι  με αξιοπρέπεια με πίστη και όραμα, αποκλεισμένοι μεν, αλλά αγωνιζόμενοι για την ίδια μας τη ζωή, δηλώνουμε ότι οι εκφοβιστικές πρακτικές της κυβέρνησης, που δυστυχώς για εσάς! ακολουθείτε, δεν μας φοβίζουν, αλλά μας εξοργίζουν και μας πεισμώνουν.
Δέχεστε να σας  εκμεταλλεύονται γιατί ελπίζετε, ως αφελείς ή καιροσκόποι, ότι κάποιο κέρδος θα σας αποφέρει αυτή η προδοσία.
Είστε ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑ μπροστά στο κύμα αλληλεγγύης και συμπόρευσης της παγκόσμιας κοινότητας και των συνδικάτων, για το δίκαιο αίτημα μας.
Είστε λίγοι και ποσοτικά και ηθικά για να αλλάξετε την ιστορία, αφού έχετε αρνηθεί και τον ορισμό της συναδελφικότητας.
Είστε αυτοί που επιλέγετε να ζήσουν σαν δούλοι οι επίγονοι σας.
Είστε Το κακό παράδειγμα του συνδικαλισμού.
Είστε θλιβεροί και θα μείνετε μόνοι, εσείς, η κυβέρνηση και οι … ενοχές σας.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ – ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ – ΚΑΙ  ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ
Η ΕΡΤ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ !!!   ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ !
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!  Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ
Δεν υποχωρούμε δεν λοξοδρομούμε, συνεχίζουμε αταλάντευτα
μέχρι τη δικαίωση μας που είναι ορατή.
Όπως ξεκινήσαμε, έτσι συνεχίζουμε, έτσι θα νικήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.