ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

Αλλα κόλπα στου Μπόμπολα: αξιολόγηση και απολύσεις!

Τι άλλο θα δούμε ακόμη...
Το πληροφορηθήκαμε και τρελαθήκαμε... Η διεύθυνση της εφημερίδας «Εθνος» κάλεσε λέει τους δημοσιογράφους και τους ανακοίνωσε ότι ξεκινάει διαδικασία αξιολόγησής τους η οποία θα διαρκέσει έξι μήνες!..
Συγκεκριμένα, ενημερώθηκαν ότι θα κρίνονται για την δουλειά τους,ποσοτικά και ποιοτικά. Και εδώ είναι να τρελαίνεσαι: ποια θα είναι τα κριτήρια αξιολόγησης; Το αποκλειστικό ρεπορτάζ; Πόσες σελίδες θα γράφεις στην εφημερίδα;  Και κάτω από ποια «βαθμολογία» θα... κόβεσαι και θα επικρέμαται η ποινή της απόλυσης;
Φαίνεται πως ο  Μπόμπολας αποφάσισε να διώξει κόσμο και βρήκε τον χειρότερο τρόπο, αυτόν της «αξιολόγησης» των εργαζομένων… Κι αυτό γιατί ολοι πλέον θα δουλεύουν στη γαλέρα της.. 
Μεταμόρφωσης κάτω από ένα διαρκές καθεστώς τρόμου, εκβιασμών, ανασφάλειας και ανθρωποφαγίας, περιμένοντας την «αξιολόγησή» τους...
Και να σκεφτεί κανείς, όπως γράφει και το enimerosi24, ότι ο νεότερος στο Εθνος εργάζεται τουλάχιστον 20 χρόνια και ξαφνικά σήμερα του ζητούν να αξιολογηθεί η εργασία του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.