Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Η νύχτα των μεγάλων συλλήψεων - Ολα τα ονόματα για το ΤΤ

Στην Αμερική ο Φιλιππίδης, στο νοσοκομείο ο Κοντομηνάς
Με τα εντάλματα σύλληψης στο χέρι, όλη τη νύχτα, αστυνομικοί της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος αναζητούσαν περισσότερα από 10 πρόσωπα, για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με τις επισφαλείς δανειοδοτήσεις από τις οποίες εκτιμάται ότι Ελληνικό Δημόσιο και τράπεζες ζημιώθηκαν με το ποσό των 500.000.000 ευρώ..
Από νωρίς, υπήρχε η πληροφορία ότι ήδη έχει συλληφθεί ο πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Μάριος Βαρότσης, ενώ λίγο πριν τα μεσάνυχτα, σχετική πληροφορία υπήρχε και για τον πρώην διοικητή Κλέονα Παπαδόπουλο.
Ο έτερος πρώην διοικητής του ΤΤ, Αγγελος Φιλιππίδης βρίσκεται στην Αμερική, ενώ ανάμεσα στα.. 
εντάλματα υπάρχουν και τα ονόματα του επιχειρηματία Κυριάκου Γριβέα, της συζύγου του Αναστασίας Βάτσικα, του Κύπριου εφοπλιστή Μ. Έλληνα, του διευθύνοντος Συμβούλου Χ. Σιγανού και του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος βρισκόταν από χτες στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών με λοίμωξη του αναπνευστικού.
Ο  Κοντομηνάς, φαίνεται να μην έχει πρόβλημα με τα δάνειά του, καθώς έχουν εχέγγυα. Το πρόβλημα αφορά σε μία πιστωτική κάρτα μεταξύ του ΤΤ και εταιρείας του.
Τα εντάλματα εξέδωσε η εισαγγελέας διαφθοράς Ελένη Ράικου και την υπόθεση χειρίζεται ο ανακριτής Νικόλαος Ανδρεάδης...
- πηγή: nonews news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.