Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΗ & ΜΕΤΡΟ: Αγώνες που αξίζουν να προβληθούν από τα ΜΜΕ

Κανένα παιδί να μη διαβάζει με κερί!
Όχι στην πώληση του δικτύου μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας (ΑΔΜΗΕ)
Όχι στην πώληση και τη διάλυση της ΔΕΗ 
Την Τρίτη 28/1/2014 εισάγεται για ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου του ΥΠΕΚΑ «Ρύθμιση θεμάτων της ΑΔΜΗΕ ΑΕ», που ανοίγει το δρόμο στο ξεπούλημα του συστήματος μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας (ΑΔΜΗΕ).
Η κυβέρνηση προχωρά πραξικοπηματικά, με εντολή της Τρόικας, στο ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ εντός εξαμήνου. Με δημόσια διαβούλευση μόλις 3 ημερών (!) τις παραμονές των Χριστουγέννων, με μια διαδικασία-εξπρές στην επιτροπή της Βουλής όπου κατέρρευσε κάθε επιχείρημα της κυβέρνησης για την εκποίηση μιας εθνικής στρατηγικής και κερδοφόρας υποδομής που έχει πληρωθεί  από τον ελληνικό λαό, η κυβέρνηση επιμένει να ψηφίσει το νομοσχέδιο για να εκποιήσει έναντι πινακίου φακής το δίκτυο μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας.
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Τη Δευτέρα 27/1/2014
Στις 12 μ. στο αμφιθέατρο της ΓΕΝΟΠ (Στουρνάρη 73-75)
Σε μια περίοδο που τα ελληνικά νοικοκυριά μένουν χωρίς ρεύμα ή στενάζουν για να το πληρώσουν και άνθρωποι κρυώνουν και πεθαίνουν, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να χαρίσει το κρατικό μονοπώλιο του ΑΔΜΗΕ, με περιουσιακά στοιχεία 8-10 δις ευρώ και ετήσια σταθερά έσοδα της τάξης των 300 εκ. ευρώ (2012), σε έναν ιδιώτη έναντι μόλις 330-380 εκ. ευρώ! Όφελος θα έχει μόνο ο ιδιώτης επενδυτής, ενώ το κόστος θα το έχουν τα νοικοκυριά μέσω της αύξησης της τιμής του ρεύματος.
Στη συνέντευξη τύπου θα παρουσιαστούν όλες οι παράμετροι της εκποίησης και για ποιους λόγους θα αποβεί καταστροφική για τον ελληνικό λαό και την ελληνική οικονομία.
Κανένα παιδί να μη διαβάζει με κερί.
Καμιά οικογένεια να μη ζει στο κρύο και το σκοτάδι.
Γιατί το ρεύμα δεν είναι εμπόρευμα. Είναι κοινωνικό αγαθό. Πρέπει να είναι φθηνό και προσβάσιμο σε όλους.
 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!
Τα Πρωτοβάθμια Σωματεία του Ομίλου ΔΕΗ
Τηλ. Επικοινωνίας: 6972328304, 2105242265
 
 Tην Τρίτη 28/1 οι εργαζόμενοι στο Μετρό, πραγματοποιούν συγκέντρωση ενάντια στην επιστράτευσή τους, που διαρκεί ένα χρόνο.
 









αναδημοσίευση:financial crimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.